Hotel Pinenhus ved Limfjorden i Nordvestjylland. Foto: Small Danish Hotels

To nye medlemmer hos dansk hotelkæde

Small Danish Hotels udvider porteføljen med en kro i det sydfynske øhav og et hotel ved Limfjorden. Den store hotelkæde kniber sig næsten i armen over antal bookinger det seneste år.

Antallet af kroer, hoteller, slotte og badehoteller er nu oppe på 67 hos Small Danish Hotels efter optagelse af yderligere to medlemmer.

Den store danske hotelkæde oplyser således, at Vindeballe Kro midt på Ærø og Hotel Pinenhus ved Limfjorden er blevet optaget i kæden, der udelukkende rummer privatejede overnatningssteder.

Med optagelsen af de to nye medlemmer styrker Small Danish Hotels dermed sin tilstedeværelse i det sydfynske øhav samt i det nordvestlige Jylland. Hotelkæden er glad for den udvidede portefølje, da der gennem lang tid har været et stigende antal bookinger.

”Det er næsten, så vi kniber os i armen, når vi kigger på bookingmønstret over det sidste år. Vi havde ganske vist kalkuleret med en ketchup-effekt, men måske også forventet en stagnation, når danskerne igen kunne rejse udenlands,” siger Finn Kræfting, direktør i Small Danish Hotels.

”Glædeligvis holder Small Danish Hotels fast i de positive tendenser, og derfor ønsker vi at udvide kredsen af hoteller, kroer, slotte og badehoteller, så vi kan imødekomme danskernes behov for at bytte hverdagen ud med et weekendophold eller en miniferie.”

Kro fra 1726 er nyrenoveret
Vindeballe Kro på Ærø bliver det tredje medlem i det sydfynske øhav hos Small Danish Hotels. Kæden har i forvejen Hotel Troense på Tåsinge og Bui Hotel Humble på Langeland. Kroen har en historie helt tilbage til 1726, og i 2022 har nye ejere gennemrenoveret kroen.

Gæsterne hos Vindeballe Kro kan slå sig løs på en naturrig ø, der blev optaget med to stjerner i 2019. Ærø byder herudover blandt andet på søfartsbyen Marstal, farverige huse, charmerende strandhuse og øl-bryggeri.

Vindeballe Kro ligger midt på Ærø. Foto: Small Danish Hotels

I en helt anden del af Danmark – et stenkast fra Limfjorden i Nordvestjylland – ligger Hotel Pinenhus i Glyngøre. Hotellet har smuk udsigt til Sallingsundbroen og ligger godt placeret i forhold til oplevelser i Mors-området. Jesperhus Blomsterpark og den mest velbevarede middelalderborg i Danmark, Spøttrup Borg, ligger lige i nærheden.

Hotel Pinenhus er desuden tæt på øen Fur med sin storslåede natur, kunst, gallerier, fossiljagt og god lokal øl. Og så er Knudeklint, der ligger på Fur, kandidat til at blive optaget på UNESCOs list over unikke naturseværdigheder.

Nye medlemmer er et godt match til gæster
Small Danish Hotel er med Hotel Pinenhus stærkt til stede i Nordvestjylland, hvor hotelkæden i forvejen har blandt andet Hotel Thinggaard, Sallingsund Færgekro og Tambohus Kro & Badehotel som medlemmer.

”Hotel Pinenhus og Vindeballe Kro er begge et rigtig godt match til vores gæster, som søger et sted, hvor de virkelig kan trække stikket og lade op i Danmarks unikke natur,” siger Finn Kræfting, der glæder sig over de nye perler til porteføljen af overnatningssteder.

I august oplyste Small Danish Hotels, at kæden havde ansat Kristoffer Vig i en nyoprettet stilling som key account manager. Han tiltræder hos Danmarks største hotelkæde per 1. oktober 2022. Kæden ønsker – som led i en vækststrategi – at styrke sit produkt gennem tættere relationer og professionel rådgivning til medlemmerne.

Direktør Finn Kræfting fortalte ved ansættelsen af Kristoffer Vig, at hotelkæden gerne vil bakke endnu mere op om medlemmernes arbejde og styrke rammerne for rådgivning.

 

Relaterede artikler:

Stor hotelkæde udvider synlighed hos medlemmer

Stor hotelkæde vil have stærkere markedsprofil

Kendt badehotel bliver en del af Small Danish Hotels