Pia Bøgeskov er sammen med John Ankjær blevet partner i og medarbejder af rådgivningshuset Telling & Nesager. PR-foto.

To nye partnere i hospitality-rådgivningsfirma

Rådgivningshuset Telling & Nesager, der leverer rådgivning på ”højt og fortroligt niveau” i hospitality-branchen, har gjort to medarbejdere til partnere. De har nu også en mindre ejerandel.

Ved årsskiftet blev Pia Bøgeskov Hansen og John Ankjær partnere i rådgivningshuset Telling & Nesager, der primært ejes af Michael Telling og Preben Nesager, der henholdsvis er administrerende direktør og bestyrelsesformand.

Det oplyser Telling & Nesager, der har hovedkontor i København, i en pressemeddelelse. Til STANDBY.DK siger Michael Telling:

”Telling & Nesager er moderselskab for en række datterselskaber, hvor Pia og John i dag er partnere. Ved at trække dem op, så de også bliver partnere i selve Telling & Nesager, har de en anden interesse i, at det går hele koncernen godt. De har begge været hos os i tre år og bevist, at de er store aktiver.”

Ifølge Erhvervsstyrelses register, CVR.dk, har Pia Bøgeskovs anpartsselskab, Bøgeskov Hansen Holding, 5-9,9 procent af Telling & Nesager, mens John Ankjærs anpartsselskab, J. A. Hotel Invest, har 10-14,9 procent af Telling & Nesager.

30 års erfaring
Både Pia Bøgeskov og John Ankjær har været tre år hos Telling & Nesager, der åbnede for seks år siden.

Pia Bøgeskov har over 30 års erfaring som F&B (Food and Beverage)-specialist inden for hospitality og contract catering, hedder det i pressemeddelelsen. Hun har været ansvarlig partner for udvikling af koncepter fra casual dining, konferencer, caféer og fine dining til in-house catering i danske og internationale virksomheder.

Pia Bøgeskov har siden 2018 været ansvarlig partner for datterselskabet TN (Telling & Nesager) Concept & Design, der blandt andet beskæftiger sig med konceptudvikling til hospitality-branchen, men i stigende grad også ejendomsbranchen, hedder det i pressemeddelelsen.

Er også hoteldirektør
John Ankjær har ligeledes over 30 års erfaring fra service- og oplevelsesøkonomi, hvor han har haft ledelsesmæssigt og økonomisk ansvar for drift og innovation af en række virksomheder i hotel- og oplevelsesindustrien.

John Ankjær havde indtil sidste efterår gennem 13 år ejet bygningen i Aarhus med Hotel Guldsmeden Aarhus, der ved årsskiftet blev til ”Sofs Boutique Hotel.” Ligeledes har han de seneste år været direktør for Steigenberger Alsik Hotel & Spa i Sønderborg.

I pressemeddelelsen skriver Telling & Nesager, at John Ankjær i mange år har arbejdet med rådgivning, interim drift, vurderinger, transaktioner, udlejning og udvikling. Ligeledes har John Ankjær været ansvarlig partner i datterselskaberne TN (Telling & Nesager) Asset & Property Management siden 2018 og i TN Financial Services siden 2019.

”Vi er glade og stolte over at blive en del af Telling & Nesager. Vi kender jo begge virksomheden godt, og ser frem til at være med til præge strategi og retning for fremtiden,” siger Pia Bøgeskov og John Ankjær i pressemeddelelsen.

”Michael Telling og jeg er glade for at have Pia og John ombord. De er allerede store aktiver for os og vi ser frem til et endnu tættere samarbejde fremover,” siger bestyrelsesformand Preben Nesager, og Michael Telling supplerer: ”Vi har været i en rivende udvikling siden vi startede for seks år siden. Med Pia og John styrker vi organisationen til fortsat vækst.”

Rådgivning på et højt og fortroligt niveau
I pressemeddelelsen skriver Telling & Nesager, at virksomheden ”beskæftiger sig med rådgivning på et højt og fortroligt niveau til en omfattende kundeportefølje, som i dag omfatter investorer og operatører, mæglere, developere, kapitalfonde, ejendomsadministratorer, banker, forsikringsselskaber og pensionskasser.”

Opgaverne hos Telling & Nesager omfatter blandt andet køb og salg af hotelejendomme, feasibility studies, operatørkvalifikation, interim management og driftsoptimering, men også ledelsesrekruttering, konceptudvikling samt en omfattende shared service-afdeling, hvor der blandt andet ydes økonomiadministration for en række hoteller, oplyses det.

Relaterede artikler:

Rådgivningshus skal stå for drift af nyt dansk hotel

”Nu skal jeg gennem en læreproces hos HORESTA”

Zleep og LEGO-arvinger sammen om nyt dansk hotel