Træningsfeber med på ferie

star tour træningLøb, cykling og fitness-aktiviteter er i vækst, og trenden fortsætter på feriedestinationerne. PÅ kun et år har Star Tour haft 30.000 danskere på Les Mills-fitnesshold og melder om fuldt bookede hold.

For at kunne følge med har rejsebureauer investeret milliarder i moderne træningsudstyr og uddannelse af fitnessinstruktører.

Cykling & surf er hot, mens golf er yt ifølge en analyse fra Idrættens Analyseinstitut og det er især unge under 50 år, der dyrker fitness, styrketræning og yoga, mens de ældre over 50 år foretrækker vandreturen.
”Cykelferie er blevet mere populært og har givet golfen baghjul blandt de lidt ældre. De unge vil gerne have det lidt vildere, så mange tager til steder som Kap Verde for at prøve kitesurfing, fortæller Nikolai Johnsen fra Star Tour.

”Danskere på aktiv ferie tager træningen langt mere seriøst end for 10 år siden. Nu er vi nødt til at have professionelle træningsprogrammer som for eksempel Les Mills med en instruktør, der kender hvert et trin og bevægelse”.

Træningen smitter af på de mindste, og her er det især svømning, der er populært. Mange forældre vælger at indskrive junior på et svømmehold.

”Forældrene skal lige se, hvordan deres barn klarer sig de første minutter i svømmeundervisningen, men overlader så trygt opsynet til instruktøren, forklarer Nikolai Johnsen. Tal fra Star Tour viser, at 1.500 danske børn lærer at svømme på en ferie på Blue Village-hotellerne i løbet af en sommer.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.