Finnair vandt kategorien bedste flyselskab foran SAS og det svenske flyselskab BRA, da de nordiske travel managers uddelte Nordic Business Travel Awards.

Travel managers uddelte nordiske hæderspriser

Medlemmerne af den danske, finske, svenske og norske forening for travel managers uddelte torsdag deres Nordic Business Travel Awards til blandt andet bedste flyselskab, hotelkæde og biludlejningsselskab i Norden.

Finnair vandt som bedste flyselskab, HRG Nordic blev bedste erhvervsrejsebureau, Clarion Hotels bedste hotelkæde, First Card bedste kreditkortselskab, Europcar bedste biludlejningsselskab og Clarion Hotels blev kåret for at have den bedste salgsafdeling.

Det skete torsdag aften da de fire nordiske foreninger for travel managers uddelte deres Nordic Business Travel Awards til de bedste leverandører til de nordiske travel manager-foreningers medlemmer. Prisuddelingen skete i forbindelse med den årlige sammenkomst, Nordic Business Travel Summit, NordicBTA, for de fire foreninger, der blev holdt på Clarion Hotel i Helsinki.

NordicBTA, der i år blev holdt for 11. gang, går på skift mellem Danmark, Sverige, Norge og Finland. Næste år er Danish Business Travel Association vært.

Vinderne af Nordic Business Travel Awards blev fundet efter afstemning hos medlemmerne af de fire travel manager-foreninger, danske DBTA, finske FBTA, norske NBTA og SBTA fra Sverige. Afstemningerne skete i samarbejde med researchinstituttet Nordic Bench og de stemmeberettigede var de omkring 350 travel managers fra de fire nordiske foreninger. De fire foreningers travel managers er de største i Norden indenfor køb af erhvervsrejser, rejsebudgetter og medarbejdere i virksomhederne, oplyser Nordic Bench.

Alene hos Danish Business Travel Association køber de 40 medlemmerne blandt køberne årligt rejseydelser for over ti milliarder kroner. DBTA har også 70 medlemmer fra leverandørerne, for eksempel flyselskaber, hoteller og biludlejning.

Her er årets vindere af Nordic Business Travel Awards:
Bedste flyselskab: Finnair foran det svenske flyselskab BRA (det tidligere Malmø Aviation) og SAS.

Bedste erhvervsrejsebureau (Travel Management Company): HRG Nordic foran BCD Travel og Carlson Wagonlit Travel.

Bedste hotelkæde: Clarion Hotels foran Scandic Hotels og Sokos Hotels.

Bedste kreditkortselskab indenfor erhvervsrejser: First Card foran Air Plus og Eurocard.

Bedste biludlejningsselskab: Europcar foran Avis og Hertz.

Bedste salgsafdeling indenfor erhvervsrejser: Clarion Hotels foran BCD Travel og First Card.

Relaterede artikler:

Nye i bestyrelsen hos de danske travel managers

DBTA kiggede ind i fremtiden

DBTA og COTRA styrker samarbejdet

x

Læs Også

På vej mod Danmarks største erhvervsrejsebureau

Godkendes American Express GBT´s verdensomspændende køb af britiske HRG vil det i Danmark skabe landets største erhvervsrejsebureau med årsomsætning på 1,6 milliarder kroner.

Fusion blandt erhvervsbureauer skal sænke omkostninger

Amex GBT’s forestående overtagelse af Hogg Robinson Group skal være med til at reducere udgifterne i en tid med faldende indtjening, lyder det i ny analyse.

Flere bureauopkøb kan være på vej

”Der er spekulationer om, at Amex’ overtagelse af HRG ikke bliver den sidste blandt erhvervsbureauerne. Egencia og FCM Travel Solutions har også pengene til opkøb,” siger bestyrelsesmedlem i Danmarks Rejsebureau Forening.

DBTA kiggede ind i fremtiden

AI, bots, disrupters, Lif, GDPR og blockchain var nogle af de mange 'buzzwords' der føg gennem luften ved DBTA´s årsmøde.

Mere anerkendelse til FCM Travel Solutions

BUSINESS TRAVEL: FCM Travel Solutions nøjedes ikke med at hente trofæet hjem som bedste forretningsrejsebureau i Danmark. Nu kan prisen som verdens bedste erhvervsrejsebureau også pynte på trofæhylden.

Stort erhvervsbureau dropper dansk direktør

BUSINESS TRAVEL: Et af de største erhvervsrejsebureauer i Danmark har fra årsskiftet ikke en dansker som direktør eller salgschef på det danske marked – i stedet bliver der fjernstyring fra Sverige. Bureauet har Danmarks største private firmarejsekunde.