Finnair vandt kategorien bedste flyselskab foran SAS og det svenske flyselskab BRA, da de nordiske travel managers uddelte Nordic Business Travel Awards.

Travel managers uddelte nordiske hæderspriser

Medlemmerne af den danske, finske, svenske og norske forening for travel managers uddelte torsdag deres Nordic Business Travel Awards til blandt andet bedste flyselskab, hotelkæde og biludlejningsselskab i Norden.

Finnair vandt som bedste flyselskab, HRG Nordic blev bedste erhvervsrejsebureau, Clarion Hotels bedste hotelkæde, First Card bedste kreditkortselskab, Europcar bedste biludlejningsselskab og Clarion Hotels blev kåret for at have den bedste salgsafdeling.

Det skete torsdag aften da de fire nordiske foreninger for travel managers uddelte deres Nordic Business Travel Awards til de bedste leverandører til de nordiske travel manager-foreningers medlemmer. Prisuddelingen skete i forbindelse med den årlige sammenkomst, Nordic Business Travel Summit, NordicBTA, for de fire foreninger, der blev holdt på Clarion Hotel i Helsinki.

NordicBTA, der i år blev holdt for 11. gang, går på skift mellem Danmark, Sverige, Norge og Finland. Næste år er Danish Business Travel Association vært.

Vinderne af Nordic Business Travel Awards blev fundet efter afstemning hos medlemmerne af de fire travel manager-foreninger, danske DBTA, finske FBTA, norske NBTA og SBTA fra Sverige. Afstemningerne skete i samarbejde med researchinstituttet Nordic Bench og de stemmeberettigede var de omkring 350 travel managers fra de fire nordiske foreninger. De fire foreningers travel managers er de største i Norden indenfor køb af erhvervsrejser, rejsebudgetter og medarbejdere i virksomhederne, oplyser Nordic Bench.

Alene hos Danish Business Travel Association køber de 40 medlemmerne blandt køberne årligt rejseydelser for over ti milliarder kroner. DBTA har også 70 medlemmer fra leverandørerne, for eksempel flyselskaber, hoteller og biludlejning.

Her er årets vindere af Nordic Business Travel Awards:
Bedste flyselskab: Finnair foran det svenske flyselskab BRA (det tidligere Malmø Aviation) og SAS.

Bedste erhvervsrejsebureau (Travel Management Company): HRG Nordic foran BCD Travel og Carlson Wagonlit Travel.

Bedste hotelkæde: Clarion Hotels foran Scandic Hotels og Sokos Hotels.

Bedste kreditkortselskab indenfor erhvervsrejser: First Card foran Air Plus og Eurocard.

Bedste biludlejningsselskab: Europcar foran Avis og Hertz.

Bedste salgsafdeling indenfor erhvervsrejser: Clarion Hotels foran BCD Travel og First Card.

Relaterede artikler:

Nye i bestyrelsen hos de danske travel managers

DBTA kiggede ind i fremtiden

DBTA og COTRA styrker samarbejdet

x

Læs Også

Nyt erhvervsbureau holder kursen

Sidste år åbnede det store svenske erhvervsrejsebureau Big Travel i Danmark, hvor den danske chef stadig forventer årsomsætning på 400 millioner kroner - et nyt område er grupperejser.

Amadeus og CWT udvider samarbejdet

Amadeus og CWT har haft partnerskab i flere år efterhånden, og nu udvider de to parter samarbejdet for at sikre endnu bedre kvalitet til de rejsende.

Erhvervsbureauer har travlt efter sommerferien

Der har været mindre at lave, men ikke noget styrtdyk, på erhvervsrejsebureauerne i sommerferien. ”Men nu kan vi godt mærke, at erhvervslivet er tilbage fra ferien,” er meldingen fra tre store erhvervsbureauer i Danmark.

DBTA søger kandidater til pris

Ved Danish Travel Award 3. oktober uddeler Danish Business Travel Association atter DBTA Prisen til modtager der har gjort "særlig forskel på forretningsrejseområdet.” Men hvem skal have prisen – foreningen ønsker forslag.

Travel managers klar til nyt fællesmøde

Rejsekøberne i de to danske foreninger for travel managers, DBTA og COTRA, har igen i år sat hinanden stævne til et medlems- og netværksmøde.

Rejsebranchen på vej mod smartere kontrakter

”Blockchains vil komme stadig mere i spil,” siger det globale erhvervsrejsebureau BCD Travel, der i nye informationsrapporter sætter fokus på emner inden for erhvervet.