TUI sender stadig flere gæster på for eksempel forlænget weekend med rutefly. To af de nyeste tilbud er Tel Aviv i Israel og, billedet, Istanbul i Tyrkiet. Fremsendt pressefoto fra TUI.

TUI øger salg af lange weekendrejser

Barcelona, Rom og Prag topper Top 10 hos TUI i Danmark når det store rejsebureau sender gæster på forlænget weekend med rutefly. TUI vil nu gøre to nye destinationer mere in.

”Markedet for weekendrejser er i vækst og specielt unge og ældre par efterspørger et kort afbræk fra hverdagen i en storby med oplevelser og udforskning.” Det siger pressechef for TUI i Danmark, Mikkel Hansen, til STANDBY.dk

Charterrejsebureauer som TUI har flere gange sagt, at deres vækst primært vil komme via rejser med rutefly – fremfor typisk charterrejser af en eller to ugers varighed.

Spies, Danmarks største charterrejsebureau, sender i dag mindst 20 procent af sine gæster med rutefly. Alexander Huber, chef for TUI i Norden, sagde sidste år til STANDBY.dk, at under to procent af TUI’s danske gæster rejser med rutefly, men at det tal indenfor fem år forventes at være oppe på 20 procent.

Og forlængede weekender til storbyer med rutefly er på vej frem. TUI har fremsendte denne Top 10-liste til STANDBY.dk over de byer der i dag trækker flest gæster på citybreaks: Barcelona, Rom, Prag, London, Krakow i Polen, Venedig, New York, Paris, Nice og Berlin.

Nu skal Istanbul og Tel Aviv også på lystavlen
TUI i Danmark har netop præsenteret to nye rejsemål til citybreaks-gæster. Det er begge fra København, Istanbul fløjet med Turkish Airlines og Tel Aviv, hvor gæsterne flyver med Norwegian.

TUI kalder i en pressemeddelelse Istanbul og Tel Aviv for: de hotteste by- og stranddestinationer i år.

Videre hedder det: Istanbul og Tel Aviv er tilbage på listen over foretrukne destinationer for Nordens rejsende. Derfor gør TUI begge destinationer tilgængelige for sine nordiske gæster.

”Succesen med Eurovision i Tel Aviv og en massiv, forøget interesse i Tyrkiet, placerer disse to byer øverst på listen hos skandinaver, som rejser på forlængede weekendture for at udforske nye steder. Vi ser, at nutidens sofistikerede rejsende vil have lidt af det hele; autenticitet, storbysatmosfære og strandmuligheder. Begge disse destinationer tilbyder lige præcis det,” siger Mikkel Hansen, pressechef for TUI i Danmark.

Relaterede artikler:

TUI havde dansk flyttedag

Ny tyrkisk turistminister ejer flyselskab og hoteller

Turistboom giver Israel flere hotelværelser