Tyrkisk lufthavn advarer mod voldtægt i Sverige

2

An advertisement is seen at Ataturk International Airport in Istanbul, Turkey, August 19, 2016. REUTERS/Stringer   FOR EDITORIAL USE ONLY. NO RESALES. NO ARCHIVES.   TPX IMAGES OF THE DAY   - RTX2M1LU

TURISME: En tyrkisk avis har fået lov at ophænge to bannere i Istanbuls hovedlufthavn, hvor det hævdes, at Sverige har verdens højeste voldtægtsrate.

Bannerne i Atatürk-lufthavnen er ophængt af den regeringsvenlige tyrkiske avis Günes, skriver engelske Skynews. På bannerne står der på såvel tyrkisk som engelsk: “Travel Warning! Did you know that Sweden has the highest rape rate worldwide?”

Ifølge Skynews kan det være en tyrkisk tak for sidst efter den svenske udenrigsminister for nylig udtrykte sin afsky for en angivelig tyrkisk forfatningsændring, der tillod barnebrude ned til blot 12 år og dermed sex med børn, hvis børnene altså samtykkede…

Den tyrkiske regering sagde, at forfatningsændringen ikke blev til noget i denne omgang pga. lovgivningsmæssige spidsfindigheder, og at sagen vil blive behandlet af parlamentet indenfor seks måneder.

Ifølge den svenske ambassade i den tyrkiske hovedstad, Ankara, er der intet belæg for påstanden i den tyrkiske lufthavn.

DEL ARTIKLEN
 •  
 •  
 •  

Skriv en kommentar

2 Comments on "Tyrkisk lufthavn advarer mod voldtægt i Sverige"

Notify of
avatar
Christian Petersen
Christian Petersen

I den forbindelse, burde Tyrkiet jo nok også bringe en analyse af, hvem der står bag disse grimme overgreb. “Man skal ikke kaste med sten, når man selv bor i et glashus”…

Jon Hansen
Jon Hansen

tjaaa…mon ikke de kommer på bedre bedre tanker, husk blot på at en af de største indtækts kilder i landet er bla turister og TK som har fået noget at et hub i IST, tror ikke mange fra vesten vil derned mere, måske flere 1 $ turister fra Rusland, men det er ikke dem der lægger penge i bar, mm.

wpDiscuz