Lüneburg er blandt attraktionerne i Niedersachsen. Historisk kyndige ved, at det var  på Lüneburger Heide, at tyskerne under Anden Verdenskrig overgav sig i blandt andet Danmark til den britiske feltmarskal Montgomery. Pressefoto fra Deutsche Zentrale für Tourismus: Francesco Carovillano.

Tysk delstat vil gøre sig kendt i Danmark

For første gang vil et tysk bundesland vise flaget på det danske marked. TourismusMarketing Niedersachsen har valgt GSA-bureauet Aviareps til at gøre destinationen mere kendt i Danmark.

Niedersachsen med blandt andet Harzen er det bundesland der, under normale rejseår, har fjerdepladsen over de regioner, hvor flest danskere overnatter i Tyskland. Listen toppes af Slesvig-Holsten fulgt af Berlin, Hamborg samt den sydligste forbundsstat, Bayern. Femkløveret har under normale omstændigheder 60 procent af de danske overnatninger i Tyskland.

Og nu har Niedersachsen Turisme sat sig for at blive mere kendt af den danske rejsebranche og danske turister. Ingen andre tyske delstater har aftaler om særskilt promovering i Danmark, bekræfter Tysk Turist Information overfor STANDBY.DK

Til at hjælpe med det, har delstatens turistmyndigheder, TourismusMarketing Niedersachsen, eller TMN, indgået kontrakt med GSA (General Sales Agent)-virksomheden Aviareps i Norden om, at TMN skal gøres mere kendt på det danske marked.

”Aviareps er valgt som strategisk konsulent- og PR-agentur i Danmark for Niedersachsen Turisme. Aviareps’ turistteam i Norden vil arbejde for yderligere at øge bevidstheden om Niedersachsen og fremme regionen som et attraktivt feriemål, især for kulturinteresserede og aktiv rejsende,” oplyser Aviareps i en pressemeddelelse.

”Glad for erfaren partner ved vores side i Danmark”
Karin Werres, vicedirektør og chef for international markedsudvikling hos TMN, siger: ”Vi er glade for at have en erfaren partner som Aviareps ved vores side i Danmark, et meget vigtigt marked for os, der vil støtte os i fremtiden i vores målrettede samarbejde med medierne og den danske rejsebranche.”

Og fra Tapani Kauhanen, direktør for Aviareps Nordic, lyder det: ”Vi er meget stolte af at støtte TMN med vores ekspertise i Danmark. Niedersachsen er en af de mest forskelligartede føderale stater i Tyskland. Der er højdepunkter som Lüneburger Heide og Harzen samt mere moderne attraktioner som Autostadt Wolfsburg og forlystelsesparken Heide-Park i Soltau.

Men af de mere traditionelle oplevelser, kan regionen også prale af historiske og kulturelle knudepunkter som byerne Hannover og Braunschweig. Der er meget at opleve her – og meget, vi kan gøre. Vores team i København ser meget frem til den nye opgave,” siger han.

Tyske Aviareps er ifølge egne oplysninger verdens førende internationale repræsentations-, marketing- og kommunikationsselskab inden for luftfart, turisme, hospitality og oplevelser. Aviareps-serviceporteføljen inkluderer repræsentation og salg, marketing og kommunikation, forretningsudvikling, it-løsninger og finansielle tjenester.

Relaterede artikler:

Halvt så mange danske overnatninger i Tyskland

Rejsebureau skifter fokus fra busser til tog

Virtuel rejsemesse viste ny måde at kommunikere på

Danskerne skiftede flyrejsen ud med bilferie