Et endnu ukendt udenlandsk ”premium rejsebureau” vil efter planen åbne til februar næste år i Danmark med rejser til blandt andet Sydøstasien. Her arkivpressefoto fra Star Tour fra Thailand.

Ukendt rejsebureau vil åbne i Danmark

Et endnu ukendt udenlandsk ”premium rejsebureau” er med fokus på rejser til Sydøstasien på vej mod det danske marked. Med i spidsen er den nuværende salgsdirektør for Flyforsinkelse.dk

”Vi ønsker ikke at offentliggøre noget som helst – udover vores egne udmeldinger på LinkedIn,” skriver Mads Munch Pedersen til STANDBY.dk som svar på henvendelse om flere oplysninger om det kommende rejsebureau i Danmark.

Mads M. Pedersen har de seneste tre år været salgsdirektør for kompensationsfirmaet Flyforsinkelse.dk ligesom han tidligere har haft to år som salgschef for de TUI-ejede rejsebureauer MyPlanet og Marco Polo.

Men han stopper ved årets udgang for at stå i spidsen for det kommende nye rejsebureau i Danmark. Om dette skrev Mads M. Pedersen forleden på sin LinkedIn-profil blandt andet:

”Jeg er på udkig efter danske og svenske sælgere til nyopstartet premium rejsebureau (med forventet opstart februar 2019) med fokus på Sydøstasien og Det Indiske Ocean… Til destinationer som Maldiverne, Mauritius, Seychellerne, Thailand (Bangkok, Phuket, Khao Lak) eller Bali.”

Indlægget, som Mads M. Pedersen opfordrer sine bekendte på LinkedIn til at ”dele og videresende i jeres netværk,” har blandt andet også den information, at det vil være ”en unik mulighed for at være med fra starten på et spændende eventyr i rejsebranchen.”

Ukendt hvem der står bag
STANDBY.dk ved endnu ikke, hvilket udenlandsk rejsebureau der åbenbart er på vej til Danmark – det samme er tilfældet for flere eksisterende ”premium rejsebureauer” i Danmark og flyselskaber med ruter til Sydøstasien og Det Indiske Ocean.

”Det har jeg ikke hørt om. Men skulle jeg give et gæt, kunne det være britiske Audley Travel, et gigantisk FIT (individuelle rejsende, red) bureau,” siger en kilde fra en stor dansk rejsekoncern og henviser til, at Audley har speciale i skræddersyede rejser og blandt andet har ekspanderet kraftigt i USA.

En anden kilde i den danske rejsebranche siger, at hvis man vil ind på det danske premium-marked ”har man brug for dybe lommer.”

Relaterede artikler:

Thailand tiltrækker atter flere nordiske turister

Apollo med ny Norwegian-rute til Thailand

Qatar Airways havde ny flyvende luksus i København