Uklart om vingedel er fra forsvundet fly

vragdel b777 reunionEt spansk firma, der bl.a. laver vingedele til Boeing B777, kan ikke umiddelbart af- eller bekræfte, at den vingedel, der sidste måned blev fundet på den franske ø Reunion, stammer fra det forsvundne Malaysia Airlines fly MH370, der i marts sidste år forsvandt med 239 ombord.

Kort efter vingedelen blev fundet sagde den malaysiske premierminister, at den stammede fra MH370, en Boeing B777, der i marts sidste år skulle flyve fra Kuala Lumpur til Beijing, men som forsvandt og menes styrtet i havet ud for Australiens vestkyst.

Også franske havarieksperter mente, at den ca. 2×2 meter store vingedel kan stamme fra MH370, men understregede, at yderligere undersøgelser var nødvendige.

Men nu har et spansk firma, der fremstiller dele til B777-vingerne, meddelt de franske havarieksperter, at man ikke med sikkerhed kan bekræfte, at delen stammer fra flyet, skriver CNN. Firmaet understreger, at man heller ikke med sikkerhed kan sige, at delen ikke stammer fra MH370, den eneste Boeing 777, man ikke ved hvor findes.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.