Uklart om vingedel er fra forsvundet fly

vragdel b777 reunionEt spansk firma, der bl.a. laver vingedele til Boeing B777, kan ikke umiddelbart af- eller bekræfte, at den vingedel, der sidste måned blev fundet på den franske ø Reunion, stammer fra det forsvundne Malaysia Airlines fly MH370, der i marts sidste år forsvandt med 239 ombord.

Kort efter vingedelen blev fundet sagde den malaysiske premierminister, at den stammede fra MH370, en Boeing B777, der i marts sidste år skulle flyve fra Kuala Lumpur til Beijing, men som forsvandt og menes styrtet i havet ud for Australiens vestkyst.

Også franske havarieksperter mente, at den ca. 2×2 meter store vingedel kan stamme fra MH370, men understregede, at yderligere undersøgelser var nødvendige.

Men nu har et spansk firma, der fremstiller dele til B777-vingerne, meddelt de franske havarieksperter, at man ikke med sikkerhed kan bekræfte, at delen stammer fra flyet, skriver CNN. Firmaet understreger, at man heller ikke med sikkerhed kan sige, at delen ikke stammer fra MH370, den eneste Boeing 777, man ikke ved hvor findes.