Ungarn: København er ‘no-go zone’

ungarske-no-go-zonerKøbenhavn er så overrendt af migranter og indvandrere, at myndighederne ikke kan holde lov og orden, skriver den ungarske regering i en pamflet omdelt til husstande i landet.

Sammen med København nævnes London, Bruxelles, Marseille, Berlin og Stockholm.

”De såkaldte ‘no-go zoner’ er områder, hvor myndighederne har mistet kontrollen. Her gælder landets skrevne og uskrevne regler ikke længere”, står der ifølge politiken.dk blandt andet i den.

Ifølge Financial Times har den danske ambassade i Budapest, sammen med kollegaer fra flere lande, klaget til Ungarns udenrigsminister Peter Szijjarto over pamfletten.

Pamfletten kommer forud for en folkeafstemning den 2. oktober, hvor Ungarn skal tage stilling til, om man vil tilslutte sig EUs nye system for fordeling af flygtninge. Noget som regeringen under premierminister Viktor Orbán har ført kampagne imod.

Onsdag gav højtstående medlemmer af regeringen i den ungarske avis ‘Nepszabadsag’ udtryk for, at man vil udnytte et nej i folkeafstemningen til at foreslå en ændring i Lissabon-traktaten.

Den skulle indebære, at asylregler bliver overladt 100% til landene selv, og ikke kan bestemmes i Bruxelles. Det er ikke en holdning, der er helt ny fra den ungarske regerings side.

x

Læs Også

MSC Cruises får sit nye flagskib, MSC Seaside

MSC Seaside er leveret fra Fincantieri værftet og er det andet nye krydstogtskib, som MSC har søsat i 2017. Skibet får hjemmehavn i Miami og er første skib i MSCs Seaside klasse.

Politiet tager 20 spritbilister hver dag

Sidste år sigtede politiet 7.203 personer for spritkørsel, viser tal fra Rigspolitiet. I julefrokostsæsonen sætter politiet ind med ekstra kontrol. Rådet for Sikker Trafik og TrygFonden opfordrer til at lade bilen stå

Ny ledelse for RCL Cruises i Norden

Julie Ødegaard er udpeget som midlertidig General Manager Nordic for Royal Caribbean International Ltd (RCL). Hun får ansvaret for Royal Caribbean International, Celebrity Cruises og Azamara Club Cruises i Norden.

Konkurs i airberlin koster Rejsegarantifond millionbeløb

LUFTFART: Flere hundrede danske passagerer vil få dækket deres udgifter til ubrugelige flybilletter med airberlin - minus selvrisikoen på 1.000 kroner.

Konkurrencemyndigheder undersøger Lufthansa

LUFTFART: De tyske anti-kartelmyndigheder har bedt Lufthansa om forklaring på stigende priser på tysk indenrigs efter airberlin gik konkurs. Lufthansa vil gerne udbyde 1.000 ekstra flyvninger om måneden.

Lufthansa pumper 700.000 ekstra sæder ud på tysk indenrigs

LUFTFART: I kølvandet på airberlins konkurs mangler der skønsmæssigt over 50.000 månedlige flysæder på de tyske indenrigsflyvninger. Lufthansa-selskab alligevel ikke til København.