Ungarn: København er ‘no-go zone’

ungarske-no-go-zonerKøbenhavn er så overrendt af migranter og indvandrere, at myndighederne ikke kan holde lov og orden, skriver den ungarske regering i en pamflet omdelt til husstande i landet.

Sammen med København nævnes London, Bruxelles, Marseille, Berlin og Stockholm.

”De såkaldte ‘no-go zoner’ er områder, hvor myndighederne har mistet kontrollen. Her gælder landets skrevne og uskrevne regler ikke længere”, står der ifølge politiken.dk blandt andet i den.

Ifølge Financial Times har den danske ambassade i Budapest, sammen med kollegaer fra flere lande, klaget til Ungarns udenrigsminister Peter Szijjarto over pamfletten.

Pamfletten kommer forud for en folkeafstemning den 2. oktober, hvor Ungarn skal tage stilling til, om man vil tilslutte sig EUs nye system for fordeling af flygtninge. Noget som regeringen under premierminister Viktor Orbán har ført kampagne imod.

Onsdag gav højtstående medlemmer af regeringen i den ungarske avis ‘Nepszabadsag’ udtryk for, at man vil udnytte et nej i folkeafstemningen til at foreslå en ændring i Lissabon-traktaten.

Den skulle indebære, at asylregler bliver overladt 100% til landene selv, og ikke kan bestemmes i Bruxelles. Det er ikke en holdning, der er helt ny fra den ungarske regerings side.

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.