Krydstogtskibet Carnival Legend, hvor der i sidste uge udbrød slagsmål mellem passagerer.

Uregerlige passagerer smidt af krydstogtskib

Under et krydstogt udbrød der så megen tumult på skibet Carnival Legend, at det måtte i havn i Australien og overdrage ni passagerer fra samme familie til politiet.

Carnival Legend fra amerikanske Carnival Cruise Lines, verdens største krydstogtrederi, var i slutningen af sidste uge på krydstogt i ti dage i den sydlige del af Stillehavet, da der fredag opstod række slagsmål mellem passagerer. Legend, der har plads til 2.100 passagerer og har en besætning på 930, måtte ekstraordinært søge havn for at slippe af med ballademagerne.

Ifølge avisen Sydney Morning Herald kom 30 ombordværende til skade, da skibet var på vej mod Melbourne i det sydlige Australien. Det var angiveligt en stor familie med i alt 30 medlemmer der var årsag til balladen, da de angreb andre passagerer. Men, siger ombordværende til den australske avis, så tog skibets sikkerhedspersonale også hårdhændet fat for at få dæmpet urolighederne.

Skibet lagde til udfor byen Eden på Australiens østkyst, hvor mindst ni medlemmer af den delvist uregerlige familie blev sejlet i land og overdraget til politiet. Medpassagerer fortalte, at de låste sig inde i deres kahytter for at undgå de aggressive medlemmer af den store familie.

Rederiet beklager sikkerhedsteamets opførsel
Ifølge passagerer på krydstogtet konfiskerede besætningen mobiltelefoner fra passagerer, der havde optaget billeder og video af slagsmålene på skibet. Mobiltelefonerne blev returneret næste dag, efter en række billeder og videoer var blevet slettet. Radiostationen 3AW i Melbourne har dog på sin hjemmeside fotos og videoer fra balladen fra passagerer, der ikke fik deres optagelser slettet. På en af optagelser ses angiveligt, at flere fra skibets sikkerhedspersonale sparker på en liggende passager mens der er højlydt skrigeri i baggrunden.

Carnival Cruises har iværksat en undersøgelse af hændelserne og tilbudt passagerer, der ikke var involveret i skærmydslerne, 25 procent rabat på deres næste krydstogt med rederiet.

”Vores sikkerhedsteam skred ind flere gange ved meget uregerlig opførsel fra nogle af skibets gæster. Men nogle af optagelserne af vores sikkerhedsteams opførsel stemmer ikke overens med vores værdier og passagerpolitik,” hedder det i en udtalelse fra rederiet.

Relaterede artikler:

Uligheden vokser på havet

Dansk krydstogtrekord både i år og i 2019

De bedste krydstogtskibe 2018

 

x

Læs Også

Orgier med narkotika og sex på krydstogtskib

Det flød med narkotika overalt, folk kastede op i swimmingpools, der lå unge mennesker i narkorus i klynger på gulvet, halvt påklædte og dyrkede sex. Enkelte måtte køres tilbage i kørestole til deres kahytter af personalet.

Kæmpe handel i krydstogtbranchen

Royal Caribbean Cruises køber for 1 milliard dollars kontrollen med italienske Silversea Cruises, der på verdensplan er blandt de førende rederier indenfor ultra deluxe.

På krydstogt med Oprah Winfrey

En af USA’s største personligheder, TV-stjernen og filantropen Oprah Winfrey, skal være gudmor for rederiet Holland America Line’s nyeste skib – og deltager på et krydstogt med skibet til januar.

Unesco sender advarsel til krydstogtselskaber

Pas på de mest efterspurgte byer og beskyt dem i stedet for at kvæle dem, skriver formanden for FN`s organisation for kulturelle anliggender.

Krydstogtskibe frontløbere i København og Malmøs havne

Rekorder på stribe hører rejseformen til, og flere og flere danske havne kommer med i internationale programmer.

Krydstogtskib giver problemer for havnen i Hundested

Det drejer sig om en halv meter i sejlrenden i Hundested Havn, når krydstogtskibet Artania den13. juni kommer på besøg. Ved forkerte vindforhold må skibet blive udenfor.