Edel Lund Clausen (Foto: RelationsNetværket)

Vender tilbage til hotelbranchen

Edel Lund Clausen tiltræder den 1. december som ny hotelchef for Zleep Hotel Billund Airport. Hun har erfaring fra tilsvarende stillinger hos First og Scandic.

En gang hotelbranchen, altid hotelbranchen.

Det kan Edel Lund Clausen givetvis skrive under på i forbindelse med hendes tilbagevenden til hotelbranchen, når hun den 1. december træder ind ad døren hos Zleep Hotel Billund Airport som ny hotelchef.

Her skal hun stå i spidsen for et nyrenoveret hotel med 163 værelser, hvor kundeporteføljen er bredt sammensat af flybesætninger, forretnings- og fritidsrejsende samt gæster til Legoland og Lalandia.

Senest har Edel Clausen været ansat som salgschef hos messe-, konference- og eventstedet Messe C i Fredericia, men i bagagen er der solid erfaring fra seks år som hotelchef for First Hotel Kolding samt yderligere seks år hos Scandic Hotels. Samlet set har Edel Clausen 25 års erfaring inden for ledelse, økonomi, kommunikation og salg.

”Jeg kan helt bestemt bruge mange af mine tidligere erfaringer fra hotelbranchen hos Zleep Hotels. Zleep er på en spændende ekspansionsrejse, som jeg glæder mig til at blive en del af, og derudover ser jeg utroligt meget frem til at stå i spidsen for mit ’eget’ hotel, hvor jeg sammen med mine dygtige kollegaer kan videreføre og forhåbentlig øge hotellets popularitet blandt de mange gæstesegmenter. Det bliver skønt at vende hjem,” fortæller den kommende hotelchef.

Omstillingsparat og vedholdende
Den store diversitet i sammensætningen af gæsterne samt de store sæsonvariationer byder på mange udfordringer, men dem er Edel Clausen klar til at møde med afsæt i sin passion for mennesker og den solide erfaring med service, hotel og ledelse.

”Jeg er energisk, handlekraftig og proaktiv i min tilgang til hoteldrift- og ledelse, og disse kompetencer ser jeg enormt meget frem til at anvende i praksis som ny Hotel Manager i Billund. Med et klientel der spænder vidt og med tydelige segmentforskelle sommer og vinter imellem, vil også omstillingsparathed og vedholdenhed være to kompetencer, jeg selv og mit personale skal afspejle,” lyder det fra Edel Lund Clausen.

Edel Clausen er uddannet merkonom i finansiering og regnskab og har suppleret med en hoteluddannelse i Stockholm samt ledelseskurser på Erhvervsakademi Dania.

 

Relaterede artikler:

Fra chefjob i lufthavn til hotel manager

Zleep Hotels vil vokse i Danmark og udlandet

Endnu en salgschef til Zleep Hotels