Zleep Hotels 10. danske hotel åbner denne måned, denne gang i Aalborg. Illustration: Zleep Hotels.

Endnu en salgschef til Zleep Hotels

Den danske hotelkæde åbner denne måned to nye hoteller. For at være med til at sælge de snart 11 hoteller har Zleep ansat endnu en sælger, der bliver ny i rejsebranchen.

Anders Nørgaad Hoe er den nye sales manager og dermed tredje sælger i Zleep Hotels salgsafdeling, han får ansvar for Zleeps salg i Midt- og Nordjylland. Han er ny i rejsebranchen og har de seneste 12 år været eksportchef for fødevarefirmaet Noridane Foods.

Anders Nørgaad Hoe får som ny sales manager i Zleep Hotels ansvar for Zleeps salg i Midt- og Nordjylland. Foto: Zleep Hotels.

Salgsafdelingen i Zleep Hotels består i dag af salgsdirektør Lisbeth Simonsen og, med Anders Nørgaad Hoe, tre salgschefer.

Teamet skal blandt andet sælge kædens ni nuværende hoteller og seks kommende. I denne måned åbner Zleep Hotels i Aalborg samt sit første hotel udenfor Danmark, i Upplands Väsby mellem den sveske hovedlufthavn, Arlanda, og selve Stockholm.

Der er endnu fire nye, bekræftede Zleep Hotels på vej i Danmark. For ATP Ejendomme skal kæden drive hotel i Ørestad, for Pension Danmark i Skejby udenfor Aarhus og for PFA Ejendomme et hotel i Hillerød. Alle tre hoteller forventes at åbne senere i år. Hertil kommer et Zleep-hotel ved Lyngby udenfor København, der efter planen er klar i 2020.

Mens hotelkæden i dag tæller 870 værelser, forventes de bekræftede projekter at sikre en fordobling til 1.700 værelser i 2020, oplyser kæden.

Nye vækstmål
Mens Zleep Hotels’ pressemeddelelser hidtil har talt om, at kæden i 2020 skal operere 20 hoteller, er dette tal nu justeret til 25 hoteller i 2025.

De 25 hoteller er ikke kun egentlige Zleep-hotels, men også hoteller som Zleep-koncernens hoteldriftsselskab, Core Hospitality, driver. Core har foreløbig to hoteller: Hotel Marina i Vedbæk og Quality Airport Hotel Dan ved Københavns Lufthavn. Til marts åbner Moxy Copenhagen, Moxy er et Marriott-varemærke skabt i samarbejde med IKEA, ligesom der er et Moxy-hotel på vej i norske Bergen.

Relaterede artikler:

Nyt Marriott-hotel i København klar med direktør

Hotelkæde sparer millioner og skaber nye jobs

Lavpriskæde får nyt hotel ved København