Veninder vil på vandreferie

vandreferieTema, der står for Star Tours rundrejser, har stigende efterspørgslen på aktive ferier. Især vandreferier er populære, men også cykelferier er i stigning.

Flest kvinder ønsker at tage på aktive ferier sammen og lader gerne mændene blive hjemme. På to år er vandreferier steget med 30%.

”Det er specielt kvinder, venindegrupper eller venindepar, der tager på disse ferier. Det handler om at få nye, spændende oplevelser sammen, mens man bruger sig selv aktivt”, mener Stig Elling, salgsdirektør i Star Tour.

Vandreture i Ligurien, Provence, Irland og på Sicilien er de mest populære i år, mens cykelrejser på Sardinien og i Dolomitterne også hitter.

Som noget nyt præsenterer Tema Vinvandringsrejser, og rejser til i Piemonte med trøffeljagt, rammer tilsyneladende danskerne lige i hjertet, hvis man skal dømme efter salget.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.