VisitBritain får nordisk B2B-chef

0
Jessica Lithén.
Jessica Lithén.

TURISME: Jessica Lithén er ansat på VisitBritains voksende Stockholm-kontor som ny Nordic B2B Manager. Sidste måned lukkede VisitBritain i Danmark.

Jessica Lithén har baggrund i rejsebranchen, hvor hun har været sælger for Expedia og Orbitz.

”Jobbet fangede min interesse, fordi Storbritannien ligger mit hjerte nært. Jeg har boet i London i tre år og brugte dengang megen tid på at rejse rundt. Det åbnede mine øjne for alt det, Storbritannien tilbyder som rejsemål,” siger Jessica Lithén og fortsætter: ”At rejse og lære nye personer og områder at kende har altid interesseret mig, derfor trives jeg rigtig godt i rejsebranchen. Jeg er en ”people person”, som drives af at skabe og vedligeholde langvarige partnerskaber ved at fokusere på de fælles værdier og fordele.”

I dette forår er VisitBritain gået fra at have forskellige repræsentanter i hvert marked til nu at skabe større klynger, som dækker flere markeder. Sidste måned lukkede VisitBritain i Danmark – fremover styres aktiviteterne fra Stockholm.

Der var ved afskedsreceptionen sidste måned stort rykind på den britiske ambassade i København for unikke Jette Ward, der i 45 år har været hos det britiske turistråd i Danmark – siden 1985 som chef for VisitBritain.

Storbritannien havde sidste år 765.000 danske ankomster, en stigning på 14 pct. sammenlignet med 2014.

Jette Ward har været den længst siddende chef for et VisitBritain-kontor – og Jette Ward fik som hidtil eneste fra VisitBritain i 1999 den fine britiske orden, MBE, Member of the Order of the British Empire.

I 2004 var der seks ansatte på VisitBritains kontor i Danmark, i efteråret 2007 stoppede den næstsidste medarbejder – siden har turistchef Jette Ward kæmpet alene.

”Lukningen af vores kontor i København er ikke min beslutning, men VisitBritain samler sine kontorer i såkaldte hubs. For Norden bliver det Stockholm,” sagde 66-årige Jette Ward i april til standby.dk

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz