VisitDenmark klar til stor tysk rejsemesse

visitdenmark, lars ramme nielsen, ITB Berlin

Vor mand i Berlin – VisitDenmarks Lars Ramme Nielsen for to år siden foran centret der huser den store årlige ITB-fag- og rejsemsse.

TURISME: I dag begynder verdens største fagmesse for rejsebranchen, ITB i Berlin. På VisitDenmarks stand er der 21 deltagende danske virksomheder og destinationer. ”Sidste år var der over 13 mio. tyske overnatninger i Danmark – der er flere tyske turister i Danmark end i store rejselande som Portugal og Grækenland,” siger VisitDenmarks markedschef på det store tyske marked.

(Berlin, standby.dk) Blandt de 10.000 udstillere fra 180 lande verden over på årets ITB-messe i Berlin er VisitDenmark atter klar i Hal 18.

”VisitDenmark er på den fælles nordiske stand – og i det danske område med 21 danske virksomheder og destinationer – eller tysk baserede virksomheder, der bl.a. sender gæster til Danmark, f.eks. Deutsche Bahn. De 21 udstillere er det største deltagerantal i nyere tid. Så vi er meget tilfredse,” siger markedschef for VisitDenmark i Tyskland, Lars Ramme Nielsen, til standby.dk.

Tyske besøgende i Danmark udgjorde sidste år ca. 60 pct. af alle kommercielle overnatninger i Danmark – en vækst på 7,2 pct.

”Af de tyske overnatninger i hele Norden havde Danmark sidse år ca. 75 pct. – vi er i Top 10 som rejsemål i Tyskland, verdens største outbound rejsemarked,” siger Lars Ramme Nielsen.

Udstillerne på VisitDenmarks stand er i år bl.a.: Andersen Boutique Hotel i København, Arctic Adventure, Arp Hansen Hotel Group, Brøchner Hotels, Comwell Hotels, Deutsche Bahn, SAS, Scandlines, Small Danish Hotels, VisitMøn-Sydsjælland, VisitNorthsealand og Wonderful Copenhagen.

ITB er lukket fagmesse fra i dag til på fredag – lørdag og søndag er publikumsdage.