Pia Bøgeskov er ny partner hos Telling & Nesager, hvor hun skal stå i spidsen for deres nye datterselskab, TN Concept & Design. Foto: Telling & Nesager.

Vokseværk hos danske hotelkonsulenter

Firmaet Telling & Nesager udvider med nyt selskab med fokus på koncept- og designudvikling blandt hoteller, restauranter eller kontorbygninger. Til at stå i spidsen er ansat ny partner.

54-årige Pia Bøgeskov er netop begyndt som partner i konsulentfirmaet Telling & Nesager, der har stor ekspertise indenfor hotelrådgivning. Med deres nye datterselskab, TN Concept & Design, vil firmaet udvide sit tilbud af services.

”Koncept og design bliver ofte undervurderet på det nordiske marked, selv om det gang på gang viser sig, at de med størst succes, er de, der fra starten detaljeret har overvejet begge dele,” siger Preben Nesager, partner i Telling & Nesager, der betegner sig som Skandinaviens førende rådgivningsvirksomhed inden for hospitality-branchen.

Derfor er Pia Bøgeskov netop blevet ny partner og får ansvar for TN Concept & Design, der vil dække hele service-og hospitality-branchen, både når det gælder koncept og indretning eller udvikling af et produkt eller event.

Selv siger Pia Bøgeskov til STANDBY.dk: ”Med udbygningen med TN Concept & Design kan vi nu yderligere støtte vores kunder på for eksempel ejendomsmarkedet, der kan være med alt fra valg af de rette leverandører til rådgivning om events og messer. Vi vil nu også kunne fokusere på alt fra spise og drikke til oplevelsen af lokaler.

Der er nærmest ingen grænser på dette område – det kan være fra flyselskaber i den ene ende til tankstationer i den anden. Vi kan rådgive om, hvordan de optimerer deres virksomhed; også i en verden hvor trends skifter hurtigt.”

Et godt match
Michael Telling og Preben Nesager kender Pia Bøgeskov fra fælles netværk. ”Vi mødtes over nogle omgange og kunne se, at vi ville være et godt match med flere ting i branchen som vi kan sammen med vores forskellige ekspertiser og hvor vi kan rykke i Danmark og for eksempel resten af Norden,” siger Pia Bøgeskov.

Pia Bøgeskov kommer senest fra en stilling som ansvarlig for konceptudvikling i Compass Group Danmark, hvor hun blandt andet har implementeret kendte high street brands og ikke mindst været en del af det globale netværk omkring koncept- og trendudvikling. Hun har over 30 års erfaring som F&B specialist inden for hospitality og contract catering.

”Med Pias erfaring kan vi dække alle former for konceptudvikling – fra de bedste destinationskoncepter til hoteller. Så når et hotel eller restaurant, ejendom eller kontordomicil skal renoveres, redesignes eller repositioneres, kan vi nu være med fra idéfase til projektering og være med på sidelinjen under driftsopstarten,” siger Preben Nesager.

Relaterede artikler:

København har mangel på internationale hotelkæder

Dansk firma har nye IT-løsninger til rejsebranchen

Nyt eventkoncept vil prøve kræfter med Danmark