WOW air får sin første Airbus A320neo

WOW air har leaset selskabets første Airbus A320neo hos Air Lease Corporation (ALC). Det er det islandske flyselskabs 13. fly i den hurtigt voksende Aibus-flåde og indsættes den 3. maj 2017.

”Vi er stolte over at have en ung og teknologisk veludviklet flyflåde. Derfor er A320neo en kærkommen tilføjelse til vores 29 internationale ruter på Europa og Nordamerika,” siger Skuli Mogensen, ejer og stifter WOW air.

Lave driftsomkostninger, fremragende brændstoføkonomi og innovativ teknologi, som f.eks. next generation CFM-motorer og Sharklet-vingespidser, er nogle af grundende til, at WOW air valgte A320neo. Samlet vil det betyde 15% og der er udsigt til besparelser på over 20% i 2020 som resultat af yderligere forbedringer.

Den nye A320neo er udstyret med 180 sæder. I anerkendelse af at flyet bliver det første af sin slags i WOW airs flyflåde, bliver det døbt TF-NEO, inden det tager sin jomfrutur.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.