Wow Air øger på USA

Islandske Wow Air får næste år ny destination i USA. Med den nye rute kommer Wow Air op at betjene 15 lufthavne i Nordamerika.

Fra 23. maj næste år begynder Wow Air at flyve tre gange om ugen gennem højsæsonen til USA’s 10. største by, Dallas. Der bliver to flyvninger om ugen i vintersæsonen. Flyvningerne til Dallas sker med en Airbus A330-300.

Sidste måned oplyste Wow Air, at det også næste år får yderligere fire nye ruter til USA, nemlig Cincinnati, Cleveland, Detroit og St. Louis. Dallas bliver Wow Airs 15. nordamerikanske destination, det har også ruter til Canada.

”Der er flere grunde til, at Dallas markerer en milepæl for Wow Air. Ikke alene er byen vores første destination i staten Texas, men efter Miami i det sydlige Florida er Dallas vores sydligste destination i USA. De internationale flyruter til byen har i lang tid været underrepræsenterede,” siger Wow Airs stifter og adm. direktør, Skuli Mogensen, og tilføjer:

”Vi vil bidrage til at udvide rejsehorisonter i USA. Det afspejler sig bl.a. i de fire nordamerikanske destinationer, vi præsenterede i august, der alle repræsenterer mindre klassiske amerikanske rejsemål. Wow Air er hele tiden på udkig efter nye destinationer på den anden side af Atlanten.”

Wow Air flyver til Dallas’ hovedlufthavn, Dallas Fort Worth (DFW) International Airport, hvor det bliver det 16. udenlandske flyselskab, oplyser lufthavnen.