Yoga-passager fik fly til at vende om

0

united boeing B787-9 dreamliner flyLUFTFART: Et fly fra United Airlines fra Hawaii til Japan måtte vende om efter 72-årig sydkoreansk passager trods besætningens krav ikke ville stoppe med at lave yoga-øvelser i flyet.

United-flyet var på vej fra Honolulu til Tokyos Narita, da sydkoreaneren gik i gang med sine yoga- og meditations-øvelser. Besætningen var på det tidspunkt i gang med at servere for passagererne og kunne derfor ikke overlade galley’et til sydkoreaneren.

Mandens hustru prøvede at få ham til at stoppe sine øvelser, men det fik ham bare til at blive endnu mere vred, hvorefter han råbte og skubbede til hende.

En række amerikanske marinesoldater var blandt flyets passagerer, og de hjalp sammen med besætningen med at få sydkoreaneren til at blive siddende på sin plads, oplyser FBI og tilføjer, at situationen skærpede så meget til, at kaptajnen vendte at vende fly og returnere til Honolulu.

Den 72-årige, der er en pensioneret landmand, må indtil videre ikke forlade Oahu, hvor Honolulu ligger. Manden risikerer i værste fald en fængselsstraf på 20 år for sin uregerlige optræden, skriver Reuters.

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz