1.000 km omvej til skiferien

140BilferieGPS.jpgEn fejltastning på bussens GPS sendte en gruppe skiløbere ud på en længere rejse end planlagt.

De 50 belgiske skientusiaster skulle besøge det franske ski resort La Plagne, men i stedet valgte buschaufføren et andet La Plagne – en landsby i det sydvestlige Frankrig.

Som resultat nåede bussen næsten ned til den spanske grænse, før passagererne fik overbevist chaufføren til at vende snuden mod nord.

Chaufføren tilstod fejlen på den belgiske ungdomsradio Studio Brussels og forklarede, at der var tre La Plagne i Frankrig, og at han havde valgt forkert. Busrejsen var brugt som præmie til nogle af radiostationens lyttere.

Heldigvis valgte de rejsende at grine ad miseren, hvilket der kom adskillige tweets og Facebook-meddelelser ud af.  ’Det var en sovebus, så da jeg vågnede så jeg vinmarker overalt. Det var smukt, men usædvanligt for ski-terræner”, lyder det fra én. ”Vi vidste, at der var noget galt, men vi måtte skaffe et gammeldags kort over Frankrig for at få chaufføren til at glemme sin GPS”, skriver en anden.

Skiløberne nåede frem til rette destination med 24 timers forsinkelse og blev modtaget med smil og spanske tapas.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.