Bella Center set fra oven – med Danmarks største hotel, Bella Sky, til venstre med de to skæve tårne. Foto: BC Hospitality Group.

1,2 millioner kunder i Bella Center-gruppen

BC Hospitality Group havde sidste år 1,2 millioner gæster, halvdelen på gruppens tre hoteller. Koncernomsætningen blev 1,1 milliarder kr. og overskuddet 51,7 millioner før afskrivninger.

BC (Bella Center) Hospitality Group, BCHG, er generelt tilfreds med regnskabsåret 2018 – og gruppen fortsætter sine store investeringer, primært klargøring til den store udbygning af selve Bella Center samt af kædens fjerde hotel, Hilton Copenhagen City, der åbner til juni 2021.

Med en samlet omsætning for BCHG-koncernen på 1,133 milliarder kroner forblev BC Hospitality Group A/S også sidste år på kursen som et af Nordeuropas førende hospitality selskaber, skriver BCHG i en pressemeddelelse. Gruppens overskud før afskrivninger (EBITDA) landede på 51,7 millioner kroner.

BCHG fortsatte også sidste år arbejdet med identificering af attraktive investeringsmål inden for ledende internationale hotel brands samt foretog kvalitetsløft og produktudvikling på tværs af alle forretningsenheder og lancering af nye bæredygtige initiativer, hedder det.

I en kommentar til årsregnskabet siger BCHG’s koncernchef Allan L. Agerholm:

“Vi har præsenteret et godt regnskab og er tilfredse med 2018-resultatet. Vi holder kadencen, hotelaktiviteterne er stabile og vi har optimeret i forhold til organisering og afvikling af messer, kongresser og arrangementer. Vi tænker altid i bæredygtige tiltag og innovative løsninger. Alt dette er direkte målbart i en meget høj grad af lønsom kunde- og medarbejdertilfredshed.”

“Jeg har en organisation bag mig med et enormt engagement og professionalisme. Resultatet taler for sig selv med to af gruppens tre hoteller i top 15 hos TripAdvisor og det tredje i top 30,” siger Allan Agerholm.

1,2 millioner gæster
BC Hospitality Group havde samlet sidste år cirka 1,2 millioner gæster, hvoraf cirka 600.000 var hotelgæster. BCHG har foreløbig tre hoteller, Crowne Plaza Copenhagen Towers, AC Hotel Bella Sky Copenhagen og Copenhagen Marriott med i alt 1.584 værelser.

AC Hotel Bella Sky Copenhagen vandt i øvrigt prisen som “Best Hotel in Copenhagen” ved Danish Travel Awards 2018, rejsebranchens store prisuddeling. Det var tredje år i træk at et hotel i gruppen vandt prisen.

Til juni 2021 åbner BCHG sit fjerde hotel i København, Hilton Copenhagen City Centre, ved Knippelsbro med 394 værelser og suiter, restauranter og konferencefaciliteter.

Kæmpe investering i Bella Center
Sidste år kunne BCHG også oplyse om et stort nyt projekt i selve Bella Center – en trecifret millioninvestering og den største strategiske investering i Bella Center Copenhagen siden flytningen fra Bellahøj til Ørestad i 1975.

I andet kvartal af 2021 udvides Bella Center nemlig med Nordeuropas største kongreshal på 14.000 kvadratmeter. Designet er en søjlefri multihal på 7.000 kvadratmeter og yderligere 7.000 kvadratmeter såkaldte ”udsivningsarealer.”

Den nye Kongres- og Multihal skal sikre at Bella Center og København kan fastholde og udvide positionen som en af Europas foretrukne kongresdestinationer, men også som lokalitet for store og forskelligartede arrangementer.

”Det er en meget spændende tid for BC Hospitality Group med to så store og ambitiøse anlægsprojekter. Med udvidelsen af Bella Center rykker København op i en ny liga og vi kan byde på og huse endnu større internationale messer og kongresser. Dernæst er det en stor styrke at have fire store internationale hotelbrands i gruppen, og med åbningen af det nye Hilton hotel, kan BC Hospitality Group tilbyde tæt på 2.000 værelser af international topkvalitet,” siger Allan L. Agerholm.

5 år med BCHG
BC Hospitality Group A/S blev etableret i 2014 og er en af Danmarks største virksomheder indenfor hoteller, konferencer, messer og hospitality.

Den samlede koncern råder over 1.584 hotelværelser, 162 møde- og konferencelokaler og cirka 200.000 kvadratmeter konference- og møde- og eventfaciliteter med plads til over 30.000 personer.

Gruppen består af: Bella Center Copenhagen, Comwell Conference Center Copenhagen ved Bella Center, Crowne Plaza Copenhagen Towers, AC Hotel Bella Sky Copenhagen, Copenhagen Marriott, 360° Venue Catering, CIFF, CIFF Showrooms og International House.

Relaterede artikler:

Tjente 183 mio. kroner på 1,2 mio. gæster

Bella Center klar til stor udvidelse

København får Hilton-hotel til 600 millioner kroner