15 direkte ruter fra Danmark til Italien

Danskernes interesse for Italien som feriedestination er stigende. Det viste en analyse af 700.000 danskeres mobildata, foretaget af TDC Group i august 2016.

I 2017 er der direkte fly fra Danmark til 15 forskellige italienske lufthavne, hvilket er tre mere end i 2016. Stigningen skyldes delvist, at efterspørgslen på populære ferielande som Tyrkiet og Egypten er styrtdykket, og flere flyselskaber derfor har valgt at opgradere blandt andet på Italien.

”Der kommer hele tiden nye, gode flyforbindelser fra Danmark til alle områder af Italien i disse år, og det betyder, at også traditionelt mindre besøgte egne nu er let tilgængelige”, siger In-Italias direktør Lars Henriksen.

I år kan danskerne flyve direkte til følgende lufthavne i Italien: Rom (Fiumicino), Rom (Ciampino), Milano (Malpensa), Milano (Linate), Sicilien (Catania), Sicilien (Palermo), Bergamo, Sardinien(Olbia), Venedig, Pescara (Ny i 2017), Firenze, Napoli (Ny i 2017), Pisa, Bologna og Torino (Ny i 2017).

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.