2010 blev et stort charterår

”Vi havde ikke turdet håbe på, at danskerne kom så hurtigt op på niveau igen. Det meste af charterbranchen har haft et rigtig godt år, og for Star Tour blev skolesommerferien i år den bedste i firmaets historie, både målt på antal kunder og indtjening, og det blev året mest positive overraskelse for os”, mener Stig Elling, salgsdirektør i Star Tour.

De mest markante tendenser blandt de knapt 1,3 mio. danskere, der var på charterferie i 2010 blev all inklusive, koncepthoteller for børnefamilier og ’forbudt for børn’ hoteller.

”At dømme ud fra salget lige nu, vil jeg mene, at halvdelen af sommerrejserne er væk om halvanden måned. Udsigterne for 2011 er lyse, og vi tror på endnu et stærkt charterår”, siger Stig Elling.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.