Maersk Air øger fra København

I Tyskland tilføjes Berlin med fem ugentlige afgange til de eksisterende ruter til München og Frankfurt.I Italien kommer Milano oven i selskabets ruter til Rom, Sicilien og Venedig. Milano vil blive fløjet en gang om dagen på alle hverdage.Ligeledes vil Maersk Air flyve til Wien morgen og aften på hverdage samt en gang på søndage.

I øvrigt har Maersk Air netop indgået samarbejde med Austrian Airlines om gennemgangspriser fra København via Wien til østrigske provinsbyer som Graz, Innsbruck, Klagenfurt, Linz og Salzburg. Dermed kan rejsebureauerne kombinere Maersk Airs publicerede priser med SAS’ og Austrian Airlines’ tilsvarende priser mellem København og Wien. Dermed kan passagererne flyve ud med Maersk Air og hjem med f.eks. Austrian.Maersk Air har også i år direkte flyvninger hele sommerperioden til oktober fra København til sydfranske Bordeaux (mandage og torsdage), Marseille (mandage og fredage) og Toulouse (torsdage og søndage).Maersk Airs salgs- og marketingdirektør, Anne von Glasow: ”Disse destinationer er perfekte til ”fly and drive,” hvor man flyver til f.eks. Bordeaux, lejer bil nogle dage for derefter at tage direkte hjem fra Marseille eller Toulouse.”Maersk Air flyver i forvejen direkte til Paris og Nice hele året – og har i alt syv direkte ruter til Frankrig fra København og Billund.I alt har Maersk Air 32 destinationer til 15 lande fra København med tilslutning fra Aalborg, Karup, Sønderborg og Rønne med Cimber Air og fra Billund med tilslutning fra Aalborg.KLAR MED ÅRSREGNSKAB

Maersk Air præsenterer på et pressemøde torsdag i næste uge sit årsresultat for 2004. Maersk Air ventes at præsentere et underskud i omegnen af en halv mia. kr.

Skrevet af