Et kig ud over Portland i delstaten Oregon.

Over 50 udstillere til USA Travel Show 2018

Den største USA-workshop i Skandinavien for rejsebranchen afvikles 5. marts i København. USA er største oversøiske destination for danske rejsende.

På deres vej til den store ITB-rejsemesse i Berlin gør et stigende antal amerikanske destinationer igen i år stop i København for at deltage i USA Travel Show 2018, der for 7. år i træk arrangeres af Discover America Denmark. Mere end 50 udstillere vil være på plads til dette års udgave af rejsebranchens store USA-workshop i Danmark.

I 2016 var der næsten 326.000 danske ankomster til USA – tallene for hele 2017 er endnu ikke klar, men fra 1. januar til 30. juli sidste år var der 196.577 danske ankomster til USA, en stigning på blot 0,8 procent sammenlignet med samme periode året før.

Ved USA-workshoppen i København 5. marts kan danske og sydsvenske rejsebureauagenter møde repræsentanter for over 50 destinationer i USA og flyselskaber, der flyver mellem Europa og USA. Workshoppen arrangeres af Discover America Denmark i samarbejde med blandt andre Brand USA, der på verdensplan promoverer USA som rejseland.

Amerikanerne er blandt andet interesseret i de nordiske rejsende, fordi de er blandt de europæiske grupper, der spenderer flest penge under deres ophold i USA. Det har medvirket til, at USA Travel Show gennem årene har vokset sig stor og stærk i både størrelse og renommé i Skandinavien og i USA.

”Flere nye nøgleaktører har meldt deres ankomst til årets workshop i København, et tydeligt tegn på, at USA mere end nogensinde før har fået øjnene op for betydningen af de skandinaviske rejsende. Blandt de nye tilføjelser i år er repræsentanter fra den amerikanske sydstat Alabama og fra Nashville, hovedstaden i en anden sydstat, Tennessee,” siger Karin Gert Nielsen, direktør for Discover America Denmark og ejer af Atlantic Link, der blandt andet repræsenterer en række amerikanske destinationer.

Bredt udbud af amerikanske destinationer
Alle udstillerne til USA-workshoppen i København kan ses på Discover America Denmarks hjemmeside – bredden er stor med alt fra New England-staterne, den amerikanske øst- og vestkyst, Rocky Mountains, Florida samt central- og sydstaterne.

Blandt udstillerne er Air Canada, Air France KLM Delta Air Lines, Alabama Tourism Department, Avis Budget, Bloomington Convention & Visitors Bureau (Bloomington ved Minneapolis er blandt andet hjemsted for USA’s største shoppingcenter, Mall of America), Chicago, Discover Los Angeles, The Beaches of Fort Myers and Sanibel (Florida), Hawaii Tourism, Hertz Biludlejning, Icelandair, Grand Canyon Tour & Travel, Las Vegas, Norwegian, Philadelphia, San Francisco Travel, SAS, Sonoma County Tourism, Travel Oregon, Visit California og Visit Denver.

Relaterede artikler:

Laveste flypriser til USA nogensinde
USA taber udenlandske turister

Norwegian har flest lavpris-langruter