Birthe Madsen 40 år i dag

Birthe Madsen, direktør Star Tour, fylder i dag 40 år. Det blev fejret på hjemmefronten med en ring som gave, og med flag, balloner, tale og morgenbord på kontoret i Valby.

Birthe Madsen har selv fejret fødselsdagen med en “tøsetur” med seks veninder sidste weekend i Paris. Senere inviteres venner og familie på Brunch.

“Jeg er tilfreds med den nu står 4 – 0. Jeg føler mig ikke tynget af alder. Jeg føler mig stadig som en på 25, lige indtil jeg ser mig selv i spejlet. Jeg er taknemmelig over alt det jeg har nået, og mener jeg har fået noget livserfaring. Så professionelt er der ro på fronten. Jeg kan godt lide at være i Star Tour, og vi har stadig masser af planer og udfordringer i fremtiden. Privat fik jeg Magnus for to år siden. Det har givet en helt anden dimension i forhold til mit arbejde. Så jeg er tilfreds,” siger Birthe Madsen til Stand By.

Birthe Madsen startede som guide, og har arbejdet sig helt til tops. Hun fik vendt underskuddet i Star Tour, og kan nu glæde sig over at Star Tour er Danmarks største charterselskab og samtidig har et solidt overskud.

Skrevet af

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.