Masser af nyheder i det nye Stand By

”Vores rejsevaner påvirkes af trends indenfor områder som livsstil, sport, sundhed, kulturelle interesser, nye destinationers tilgængelighed osv.,” hedder det som optakt til den store artikel om ”first moverne” i rejsebranchen i sommerudgaven af Stand By.

 

Det bærende interview er i dette nummer med Jens Wittrup Willumsen, tidligere topdirektør i SAS og nu i bestyrelserne for en række virksomheder i bl.a. rejsebranchen – senest er han blevet bestyrelsesformand i Air Greenland.

 

Stand Bys seneste udgave, der kommer ud til abonnenterne i disse dage, har også reportager fra messer for rejsebranchen: Arabian Travel Market i Dubai, German Travel Market i Tyskland, Pow Wow i USA samt Visit Faroe Islands på Færøerne.

 

I sidste måned bad Stand By sine læsere af bladet definere hvem de er. Se læserprofilen af Stand Bys læsere i det nye blad.

 

Også i dette nummer kan der vindes en præmie – denne gang en Nintendo Wii Console med meget ekstra tilbehør.
Se annoncen på side 15 i det nye nummer.

Skrevet af Redaktionen

Masser af nyheder i det nye Stand By

”Op mod 10 danske rejsebureauer vil skifte ejere de kommende måneder.” Det forudser René Andersen, tidl. adm. direktør for MarcoPolo og Myplanet, og i dag ejer af rådgivningsvirksomheden, Travelbiz, der medvirker ved køb og salg af rejsebureauer.

 

Mød René Andersen i stort interview i Stand Bys februar-udgave, hvor han pryder forsiden. Han har i øvrigt masser af fusionserfaring; i 2007 sammensmeltede han rejsebureauerne MarcoPolo og MyPlanet, dels sad han i mere end to år i bestyrelsen for verdens største rejsekoncern, TUI Activity, der nærmest hver måned købte et rejsebureau et sted i verden. Det har givet ham stor erfaring med beslutningsprocessen ved køb – og faldgruber.

 

”Hvis man vil sælge et rejsebureau, er der ikke mange med branchekendskab til at hjælpe,” siger han bl.a. i interviewet i det nye Stand By.

 

Februar-udgaven af Stand By har stort hotelfokus. Over 16 sider er der nyheder fra hele Skandinavien, i Danmark fra bl.a. Arp-Hansen Hotel Group, vi har besøgt Nordens kommende største hotel, Bella Sky Comwell ved Bella Center – samt det nye lejlighedshotel i København, hvor besætning fra Air Force One boede, da præsident Obama senest var i København.

 

Den 60 sider store februar-udgave af Stand By har også reportager fra årets første rejsemesser, bl.a. Reiseliv i Oslo, Matka i Helsingfors og Fitur i Madrid.

 

Den nye øverste chef for Danmarks største rejsebureau-kæde, DSB, fortæller om sine planer – og vi kigger på den kommende krydstogtsæson fra april i København, der står til at give 365 anløb. Ny rekord.

 

Vi har også mødt forsangeren i Iron Maiden, Bruce Dickinson, der har ekstrajob som kaptajn i engelsk flyselskab.

 

Og apropos musik: i det nye Stand By kan en heldig læser vinde to billetter, sponseret af Scandic Hotels, til Kylie Minogue-koncerten 19. februar i MCH Multiarena i Herning.

 

Alt dette og meget mere i februar-udgaven af Stand By.

Skrevet af Henrik Baumgarten