Hotelgæster glemmer alt

Hotelkæden Choice Hotels Europe har lavet årlig undersøgelse af bl.a., hvad dens gæster glemmer og hvor gode gæsterne f.eks. er til at spare på energien ved at bruge det samme håndklæde flere gange.

 

Over 130 hoteldirektører og receptionister fra Choice-hoteller i Europa, dog ingen fra Skandinavien, har bidraget til undersøgelsen.

 

Det mest glemte er opladere til elektriske apparater og adaptere (68%), fulgt af tøj og sko (21%), læsemateriale (8%) og briller (7%).

 

Blandt de mere usædvanlige ting er ben- og øjeproteser – nogle havde også glemt deres hund.

 

Når det gælder om at spare på energien, f.eks. ved at genbruge håndklæder, sagde 39 pct. af de adspurgte hotelfolk, at kun 5 pct. af gæsterne hjælper på denne måde. 19 pct. af svarene sagde dog, at mellem 25 til 50 pct. af gæsterne brugte håndklæderne i to til tre dage.

 

Undersøgelsen kiggede bl.a. også på, hvilke transportformer, gæsterne kom til hotellerne med og hvor mange gæster der foretrak te fremfor kaffe til morgenmaden.

 

Choice Hotels Europe omfatter ca. 500 hoteller og tæller varemærker som Clarion, Comfort Inn, Comfort Suites, Quality Inn, Sleep Inn m.fl.

Skrevet af redaktionen