Rejsebureau skifter navn

Aktivferie i italienske Toscana.

TURISME: Aktivfamilieferie.dk, der i starten af året fik ny ejer, hedder fremover AktivFerie.dk

Navneændringen sker, oplyser AktivFerie.dk fra hovedkontoret i Kolding, for at imødekomme et stigende antal henvendelser fra firmaer, organisationer og uddannelsesinstitutioner. Navneskiftet lanceres sammen med en ny hjemmeside med bureauets nyheder indenfor vandre-, cykel- og adventure rejsemål.

Rejsebureauets indehaver, Betina Schmidt, siger, at der er en særlig grund til, at man har valgt det nye navn, AktivFerie.dk:

”Som del af vores nye strategi har vi tilpasset vores ’aktiv familieferie-koncept’, så vi nu også skræddersyr aktive grupperejser for firmaer, uddannelsesinstitutioner, organisationer… ja, alle typer grupper. Med øget fokus på sundhed oplever vi, at flere grupper efterspørger aktiviteter og bevægelse på rejsen. Aktive familieferier er naturligvis stadig en del af AktivFerie.dk”

Flere rejsemål
Siden 2012 har AktivFamilieFerie.dk sendt gæster på aktiv ferie i tjekkiske Harrachov. Og fra næste sommer er rejsebureauet klar med nye destinationer.

De tæller cykelferier i Portugal og adventure-ferier i Spanien, Toscana og Ardèche i Sydfrankrig. Canyoning, huleklatring, rafting, ridning, golf, dykning er blot nogle af de nye aktiviteter.

Rejsebureauejer af AktivFerie.dk og FindMinRejse.dk, Betina Schmidt.

Ny ejer
42-årige Betina Schmidt overtog rejsebureauet AktivFamilieFerie.dk i januar i år, og siden da har firmaet haft to navne: AktivFamilieFerie.dk og AktivFerie.dk.

Betina Schmidt ejer også bureauet FindMinRejse.dk, som hun åbnede i 2007. Specialet her er individuelle, skræddersyede ferier – særligt til rejsemål i Europa, USA og Asien. Men andre rejsemål er bestemt også en mulighed.

”Hvis mine kunder har et særligt ønske om et rejsemål, så skal de da der til. Jeg har mange gode forbindelser og samarbejdspartnere. Og med mine nye medarbejdere er der endnu flere kompetencer at trække på,” siger Betina Schmidt.

Med til at styre AktivFerie.dk og FindMinRejse.dk kom 1. oktober Charlotte Boes og Niels Peter Nielsen. Med i rygsækken har de samlet 33 års erfaring fra rejsebranchen – og grupperejser og aktive ferier er deres ekspertise.

Relaterede artikler:

Kendt rejsebureau åbner nyt kontor

Ny lov kan ruinere rejsebureauer

Ny direktør for Allers rejsebureauer