Værelse i kategorien Large / Passion hos det nye designhotel 25hours Hotel Indre By. Foto: Stephan Lemke

Accor Hotels er tilbage i København

I midten af marts bliver dørene slået op hos det nye designhotel 25hours Hotel Indre By, der hører under Accor Hotels. Hotellet har blandt andet 243 værelser, to restauranter og en ”hemmelig have”.

Københavnerne kan snart træde indenfor i et spritnyt hotel, hvor design og lækre detaljer er i højsædet.

Det er tyske 25hours Hotels, der fra 15. marts vil byde gæsterne velkommen i det nye boutique-hotel 25hours Hotel Indre By, der – som navnet antyder – har en placering helt centralt i København.

Det firestjernede hotel er indrettet i en bygning fra det 19. århundrede, der ligger i Købmagergade tæt på Rundetårn. Oprindeligt skulle hotellet være åbnet sidste år, men på grund af coronakrisen blev indvielsen udskudt.

Bygningen, der altså nu er forvandlet til et hotel, var tidligere sted for en porcelænsfabrik, og senere fungerede den som universitetsbygning. Viden og farverig kunst og design er derfor centrale elementer overalt i det nye designhotel, der har Lise Egenius som general manager.

Værelser i forskellige størrelser
25hours Hotel Indre By har 243 værelser i vidt forskellige størrelser. Nogle af værelserne har adgang til en lille terrasse og direkte adgang til ”den hemmelige have”.

Den historiske bygning består af fire bygninger, og hotellet er indrettet i et samarbejde mellem 25hours Hotels og den London-baserede indretningsarkitekt Martin Brudnizki fra Design Studios.

”Coming of Age var vores grundidé for udviklingen af ​​hotelkonceptet, som er knyttet til brugen af ​​universitetet. Passion og viden, kunst og videnskab finder et nyt hjem i hotellet i en spændende kombination,” siger projektdirektør Copenhagen Henning Weiß om designidéerne.

Skitse af restauranten NENI hos det nye designhotel 25hours Hotel Indre By. Illustration: MBDS

To spisesteder, bar og og mødefaciliteter
Gæsterne hos Københavns nye designhotel vil kunne sætte tænderne i lækker mad fra restauranterne NENI og Café Duse. Herudover er der mulighed for at nyde drinks og høre musik i den eksklusive The Boilerman Bar.

Hotellet kan desuden byde på et wellness-område og mødefaciliteter med plads til op til 15 personer. Dermed henvender hotellet sig også til forretningsrejsende.

Vil man som gæst hos 25hours Hotel Indre By gerne opleve København fra en tohjulet, stiller hotellet klassiske bycykler og elcykler til rådighed. Sidst, men ikke mindst, kan gæsterne også få et turkort over smukke cykleruter i den danske hovedstad.

Endnu et 25hours-hotel åbner i København
Med den snarlige hotelåbning er Accor Hotels dermed tilbage i København, da den franske hotelkoncern siden 2016 har ejet halvdelen af 25hours Hotels Company. Accor Hotels var senest til stede i hovedstaden frem til 2006, hvor hotelgiganten var lejer af seks hotelbygninger, men hvor tilstedeværelsen blev droppet som følge af store økonomiske tab.

I løbet af seks år i København drev Accor Hotels blandt andet flagskibet, det firestjernede Sofitel Plaza ved Hovedbanegården, og Mercure Copenhagen og Mercure Richmond.

Accor Hotels’ nye repræsentation i København bliver således via 25hours Hotels, og den tyske hotelkæde nøjes ikke med at åbne blot ét hotel. Foruden hotellet i Købmagergade åbner kæden også 25hours Hotel Paper Island på Papirøen i København.

Dette boutique-hotel, der også får fire stjerner, bliver indrettet med 128 værelser og står til at åbne i begyndelsen af 2024. Hotellet får blandt andet en restaurant, en café og en Rooftop Bar.

 

Relaterede artikler:

Tysk hotelkæde klar med direktør i Danmark

Tysk koncern vil åbne hotel på Papirøen

Sabre og Accor får ny teknologisk platform

International hotelkæde tilbage til København