Bombardier-fly landet uden næsehjul


Et Bombardier-fly fra All Nippon Airways måtte i dag gennemføre en landing uden næsehjul i Kochi Lufthavn i det vestlige Japan. Flyet havde cirklet i luftrummet over lufthavnen i omkring to timer, mens der dels blev gjort forsøg på at få næsehjulet til at folde sig ned. Men efter talrige anstrengelser besluttede flyets kaptajn at sikkerhedslande flyet.

Ingen af de ca. 60 ombordværende kom noget til under landingen, hvor flyets næse ramte jorden, så en sværm af gnister føg omkring flyet, melder nyhedsbureauet AP.

All Nippon Airways har nu grounded hele sin flåde af den pågældende flytype, indtil omstændighederne omkring uheldet er klarlagt.

Skrevet af

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.