airberlin og Etihad fortsætter codeshare

Airbus_A321-211,_Air_Berlinairberlin har fået godkendt sine codeshare flyvninger med Etihad Airways hen over sommerfartplanen 2016 med start 27. marts.

En talsmand fra airberlin beretter, at de tyske luftfartsmyndigheder (LBA) har godkendt det samme antal flyvninger -. 26 af 31 – som i vinterfartplanen, som blev godkendt i januar.

Tidligere på året har den tyske højesteret for administrationen – Bundesverwaltungsgericht – omgjort den oprindelige kendelse fra luftfartsmyndighederne, som gik ud på stop for de to flyselskabers codeshare.  airberlin har tidligere understreget, at udvidelsen af det strategiske samarbejde mellem de to selskaber er et centralt element i deres netværksstrategi. Etihad ejer 29% af aktierne i airberlin.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.