Foto: Warner Bros. World Abu Dhabi.

Abu Dhabi åbner kæmpe forlystelsespark

Efter en investering på 1 milliard dollars har den indendørs forlystelsespark Warner Bros. World Abu Dhabi netop slået dørene op.

Abu Dhabi fortsætter indsatsen for at tiltrække besøgende til emiratet, denne gang med åbningen af den store indendørs forlystelsespark Warner Bros. World Abu Dhabi. Abu Dhabi er i forvejen hjemsted for en anden stor attraktion på området, Ferrari World Abu Dhabi, der i dag har titlen som Mellemøstens Bedste Temapark hos World Travel Awards.

Abu Dhabi er et af de syv emirater i De Forende Arabiske Emirater, der har Dubai, Sharjah og Ras Al Khaimah som de mest kendte. Overdækkede Warner Bros. World Abu Dhabi er arealmæssigt cirka dobbelt så stor som Tivoli i København.

Den nye forlystelsespark i Abu Dhabi har blandt andet 29 kørende forlystelses tiltænkt besøgende i alle aldre. Projektet er udviklet af amerikanske Warner Bros. Entertainment og selskabet Miral, Abu Dhabis firma for at gøre emiratet til en førende turistdestination i Mellemøsten. Selve parken ligger på Yas Island, der er emiratets forlystelsesdestination.

”Åbningen af Warner Bros. World Abu Dhabi er en milesten i vores arbejde med at cementere Abu Dhabis position som en af verdens førende familie- og turistdestinationer,” sagde øverste chef, Mohamed Khalifa Al Mubarak, i forbindelse med åbningen.

Warner Bros. World Abu Dhabi blev åbnet af overhovedet for De Forende Arabiske Emirater, sheikh Mohammed bin Rashid Al Maktoum, og Abu Dhabis kronprins, sheikh Mohamed bin Zayed Al Nahyan.

Med til at promovere den nye forlystelsespark er Abu Dhabis nationale flyselskab, Etihad Airways.

Blandt ”indbyggerne” i Warner Bros. World Abu Dhabi er kaninen Snurre Snup, der på engelsk hedder Bugs Bunny. Foto: Warner Bros. World Abu Dhabi.

Mød Batman og Superman
Den nye forlystelsespark i Abu Dhabi har seks primære temaområder. Disse tæller blandt andet DC’s Metropolis og Gotham City, hjemsted for henholdsvis Superman og Batman – men der kan også mødes andre figurer fra Warnes Brothers som The Flintstones, Wonder Woman, The Joker, Tom & Jerry, Snurre Snup og Scooby-Doo.

Relaterede artikler:

Emirat fastholder fokus på turistvækst

Ørkenemirat får repræsentation i Norden

Dubai har fortsat verdens højeste hotel