airberlins underskud vokser

Airbus_A321-211,_Air_BerlinDet tyske flyselskabs underskud steg sidste år til 446,6 millioner Euro fra 376,7 millioner i 2014. Kapaciteten blev reduceret med 6,8% i årets løb.

Flyselskabet forventer, at de lavere brændstofpriser vil forbedre situationen med omkring 250 millioner Euro i 2016, siger CEO Stefan Pichler.

airberlin, der er delvist ejet af Etihad Airways, skal fokusere mere på langruter og betjene 90 destinationer fra sine hubs i Berlin og Düsseldorf fra denne sommer.

“Etihad Airways er forpligtet overfor airberlin og vi spiller en nøglerolle i den fælles succes. Vi leverede 140 millioner Euro sidste år i direkte passageromsætning til vores hovedaktionær, og vi har Etihads fulde støtte til vores aggressive og radikale omstrukturering”.

”Sammen med Etihad Airways og de seks flyselskaber, der er partnere, danner vi et konkurrencedygtigt globalt netværk med 350 destinationer på seks kontinenter.”

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.