Alitalia strejkeramt på søndag

Strejke blandt flyveledere og ansatte hos Alitalia imødegås af flyselskabets ledelse, der vil gennemføre en stor hjælpeaktion for de berørte rejsende.

Alitalia er tvunget til at aflyse både indenrigs og udenrigs flyruter søndag den 28. maj og selskabet er i fuld gang med at ombooke de berørte flypassagerer. Indtil videre er over 80% af passagererne blevet ombooket til andre fly.

En oversigt over, hvilke flyvninger, der bliver berørt, kan findes på alitalia.com sammen med detaljer om ombooking, refusion af betalte billetter og muligheden for gratis ændring af de berørte flybiletter.

Flyvelederstrejken varer fra klokken 13 til klokken 17, mens Alitalias personalestrejker starter søndag klokken 10 og slutter søndag klokken 18.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.