Alitalia strejkeramt på søndag

Strejke blandt flyveledere og ansatte hos Alitalia imødegås af flyselskabets ledelse, der vil gennemføre en stor hjælpeaktion for de berørte rejsende.

Alitalia er tvunget til at aflyse både indenrigs og udenrigs flyruter søndag den 28. maj og selskabet er i fuld gang med at ombooke de berørte flypassagerer. Indtil videre er over 80% af passagererne blevet ombooket til andre fly.

En oversigt over, hvilke flyvninger, der bliver berørt, kan findes på alitalia.com sammen med detaljer om ombooking, refusion af betalte billetter og muligheden for gratis ændring af de berørte flybiletter.

Flyvelederstrejken varer fra klokken 13 til klokken 17, mens Alitalias personalestrejker starter søndag klokken 10 og slutter søndag klokken 18.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.