Sådan ser Eurowings kommende Teamflieger ud. (Foto: Eurowings | PR)

Ansatte får fly i julegave

Lufthansa-selskabet Eurowings dedikerer et nyt fly til de ansatte. “Vores medarbejdere har vist en exceptionel teamånd under krisen. Det er derfor, at vi siger tak på denne ekstraordinære måde.”

Hvad giver man til ansatte i et flyselskab, der gennem det meste af 2020 har kæmpet med COVID-19-pandemiens udfordringer? Svaret er enkelt hos Lufthansa-datterselskabet Eurowings. De ansatte får deres eget fly.

Dermed bliver der tale om en julegave, der i indpakket stand ville måle 40 meter i længden og være 12 meter høj. Det er nemlig de ydre mål på en Airbus A320, som de 2.300 ansatte får med en symbolsk tak til “det bedste team i verden.”

Rent konkret er der tale om en Airbus A320-200 med registreringen D-AIZS, der oprindeligt blev leveret til Lufthansa i april 2013 og som nu beskæftiges af det tyske lavprisflyselskab.

På siden af flyet vil der med store bogstaver stå: “Fuelled by?” og nedenunder kommet svaret, “The world’s greatest team.” På den modsatte side af flyet er samme tekst på tysk.

En ekstraordinær tak i et ekstraordinært år
Den særlige hilsen til de mange Eurowings-ansatte vil blive malet på flyet i forbindelse med et planlagt vedligeholdelsescheck i løbet af første kvartal 2021. Herefter er det planen, at flyet løbende skal cirkulere til baserne i Düsseldorf, Køln-Bonn, Hamborg, Stuttgart, Mallorca, Wien, Salzburg og Pristina.

“Næppe nogen anden industri er ramt lige så hårdt af pandemien som luftfart og turisme. Uanset om der er tale om stewardesser, piloter eller personale på jorden, så har alle ikke været i stand til at udføre deres arbejde som sædvanligt i flere måneder. Det faktum, at Eurowings-gæster overhovedet var i stand til at komme i luften i  år, skyldes alle vores medarbejders passionerede engagement og store fleksibilitet.

En bemærkelsesværdig holdånd driver os i Eurowings og får os til at stå op for hinanden i vanskelige tider. Derfor siger vi tak på en ekstraordinær måde i et ligeledes ekstraordinært år: med et teamfly til hele personalet,” hedder det fra koncernchef Jens Bischof i en pressemeddelelse.

Eurowings venter, at flyet bliver ligeså populært som to andre fly i særbemaling. Det meget omtalte sort/gule Team Airbus-fly, der er malet i farverne fra samarbejdspartneren Borussia Dortmund samt Europa-Park-flyet (forlystelsespark i Sydvesttyskland, red.) , der har været et af de mest fotograferede fly i mange år.

 

Relaterede artikler:

Flyselskab letter med ny fodboldklub-bemaling

Lufthansa fik første Airbus A380 i ny bemaling

Nymalet fly sætter ny rekord