Krydstogtskibet Norwegian Escape. Foto: Norwegian Cruise Line

Atlantic Link vinder ny krydstogtkunde

Agentbureauet Atlantic Link skal fremover være PR-partner for Europas førende krydstogtselskab i Skandinavien og Finland.

Kundeporteføljen hos Atlantic Link udvides nu med et stort krydstogtselskab.

Norwegian Cruise Line (NCL) har således valgt Atlantic Link som deres nye PR-samarbejdspartner. Krydstogtselskabet er kåret som ”Europas førende krydstogtselskab” ved World Travel Awards 11 år i træk.

Atlantic Link og Norwegian Cruise Line har tidligere arbejdet sammen, og efter at have indstillet samarbejdet i nogle år, er de to parter igen klar til at forme fremtiden for Norwegian Cruise Line i det skandinaviske og finske marked. Atlantic Link vil håndtere pressearbejdet i disse markeder for det store krydstogtselskab.

“Atlantic Links primære fokus bliver at positionere Norwegian Cruise Line højt på agendaen hos de skandinaviske medier. Og vi er begejstrede for udsigterne til at arbejde med så prestigefyldt en kunde,” siger Karin Gert Nielsen, administrerende direktør og stifter af Atlantic Link.

”Norwegian Cruise Line har markeret sig som en nytænkende aktør inden for krydstogtsrejser i mere end 50 års, hvor de har sprængt rammerne inden for traditionel krydstogtsturisme, og da flere flyforbindelser allerede forbinder Skandinavien med NCL’s primære havnedestinationer, så glæder vi os til at påvirke den fortsatte udvikling.”

Mere synlig i Skandinavien
Hos Norwegian Cruise Line ser man frem til, at selskabets brand bliver endnu mere synligt i Skandinavien og Finland.

”Atlantic Link har specialiseret sig i at etablere turismepartnere blandt de mest populære og anerkendte produkter i Skandinavien og Finland i årevis, og vi glæder os til, som brand, at blive endnu mere synlige i disse markeder,” siger Kevin Bubolz, Europa-direktør for Norwegian Cruise Line.

Atlantic Link har eksisteret siden 2001, og agentbureauet har siden repræsenteret en lang række forskellige kunder i det skandinaviske og finsk marked.

Virksomheden er blevet anerkendt for sit arbejde og har modtaget Børsens Gazelle-pris både i 2014 og 2016. Prisen overrækkes til de virksomheder, som har haft positiv vækst fire år i træk og som samtidig mindst har fordoblet omsætningen over de fire år.

 

Relaterede artikler:

Visit California genvælger Atlantic Link

Endnu en Gazellepris til Atlantic Link

Norwegian Cruise Line bygger nyt

Flere priser til Norwegian Cruise Line

Norwegian Cruise Line størst i København