Sådan skal Norwegian Encore se ud. Foto: Norwegian Cruise Line.

Norwegian Cruise Line bygger nyt

Med navnet Norwegian Encore, skal det kommende skib sejle i Caribien fra Miami når 2019-sæsonen starter.

Norwegian Cruise Line har netop markeret starten på konstruktionen af sit nyeste skib, Norwegian Encore, i den såkaldte Breakaway plus klasse. Det skal være klar til at deltage i krydstogtsæsonen 2019 i Caribien med hjemhavn i Miami.

“Norwegian Encore bliver det ultimative Breakaway Plus Class fartøj, og vi er glade over at fejre starten på konstruktionen”, sagde Andy Stuart, præsident og CEO for Norwegian Cruise Line. “For over 50 år siden startede Norwegians brand med at skabe uforglemmelige ferieoplevelser med de første krydstogter i Caribien med start i Miami. Vi fortsætter med at bygge på den arv med dette helt nye skib, som bliver perfekt til at nyde Caribiens naturlige skønhed”.

Første stålplade
Norwegian Cruise Line Holdings og Meyer Werfts ledelse var samlet i Meyer Werfts Laser Center i Papenburg i Tyskland for at overvære udskæringen af den første stålplade til Norwegian Encore, der skal leveres i oktober 2019.

“Vi glæder os til at konstruere Norwegian Encore og skabe endnu en flydende destination for Norwegian Cruise Line”, sagde bestyrelsesmedlem Stephan Schmees, Project Management Ships, Meyer Werft.

17. skib i flåden
Norwegian Encore bliver det 17. skib i Norwegian Cruise Lines flåde og rederiets fjerde og sidste skib i Breakaway Plus klassen, den mest succesfulde klasse i rederiets historie. Med sine 167.800 tons og plads til knap 4.000 gæster vil Norwegian Encore sejle ugentlige togter i Caribien fra PortMiami.

Det nye skib vil sammenkæde innovativt design og moderne luksus med en stribe muligheder, som giver gæsterne frihed til at nyde ferien på egne betingelser.

Relaterede artikler:

Flere priser til Norwegian Cruise Line

Norwegian Cruise Line størst i København

Norwegian Cruise Line – nu med racerbane