BCD Travel vil tilbyde bedre hoteludvalg

TURISME: Kunder hos erhvervsrejsebureauet BCD Travel, der benytter Concur Travel, får nu adgang til samme udvalg af hoteller, som er tilgængelige for rejsende, der booker hoteller gennem en BCD-agent.

Sammenlægningen af TripSource og Concur Travel giver forretningsrejsende adgang til over én million unikke ejendomme verden over og giver mulighed for at vælge mellem over 15 millioner indkøbsmuligheder inden for hotelpriser.

“Rejsende bør have adgang til de samme værelser og priser, uanset om de booker gennem en agent, et online reserveringsværktøj eller fra deres mobile enhed,” siger Yannis Karmis, chef hos det verdensomspændende erhvervsrejsebureau BCD Travels produktplanlægning.

BCD-hotelprogrammet kombinerer indhold fra globale distributionssystemer med indhold fra førende udbydere af hotelbookingtjenester samt hoteller. Det gør det muligt for de rejsende at booke til kundeforhandlede priser og drage fordel af tilbud fra både hotelkæder og hoteller – herunder fuldt fleksible, restriktive og forudbetalte takster, pakkeløsninger, engrospriser og mobile priser.

Fælles mål
“Det er Concurs og BCD’s fælles mål at tilbyde omfattende og konkurrencedygtige ejendomme og priser. Kombinationen af indhold fra globale distributionssystemer og BCD’s hotelprogram er en kæmpe fordel for vores fælles kunder og rejsende. Vi er glade for at arbejde sammen om at stille denne løsning til rådighed for vores kunder verden over,” siger vicedirektør Mike Koetting fra Concur.

BCD Travels sammenlægning med Concur Travel lanceres med en forsøgsbrugergruppe. BCDs hotelbookingmaskine integreres med Concur Travel gennem en egenudviklet Concur Hotel-API.

BCD Travels rapport- og analyseplatform indsamler de rejsendes data med henblik på at sikre tilgængeligheden af vigtig information vedrørende forretningsrejser.

Ud over bedre hotelindhold giver BCD Travels partnerskab med Concur også virksomheder mulighed for at bringe flere rejseudgifter under forvaltning – fly-, hotel-, bil- og togfortegnelser, parkering, transport over land samt restaurationsudgifter.

Hollandske BCD Travel er i over 100 lande med cirka 13.000 medarbejdere. Koncernen havde sidste år en omsætning på 24,6 milliarder dollars.

Selve BCD Group kontrollerer ud over BCD Travel varemærker som CheapTickets, BudgetAir og Park ‘N Fly

Relaterede artikler:

Rejsebureau roses som god arbejdsplads

Stort erhvervsrejsebureau lander aftale med British Airways og Iberia

Farvel til kendt rejsebureauprofil