Stort erhvervsrejsebureau lander aftale med British Airways og Iberia

Arkivfoto fra British Airways.

LUFTFART: BCD Travel får aftale med British Airways og Iberia, så dets kunder kan foretage reservationer – uden at blive afkrævet distributionsgebyr.

British Airways og Iberia meddelte tidligere i år, at de fra 1. november ville introducere distributionsteknologigebyr for alle flybookinger med undtagelse af bookinger via NDC (New Distribution Capabilities), baserede forbindelser eller via flyselskabernes hjemmesider, salgskontorer og call-centre. Kunder, der foretager bookinger ved brug af globale distributionssystemer (GDS’er), vil blive pålagt gebyret, mens kunder, der foretager bookinger ved brug af International Air Transport Associations’ (IATA’s) nye distributionsfunktion (NDC) ikke pålægges gebyret.

Med denne flerårige aftale er BCD Travel engageret i at arbejde med British Airways og Iberia for at fastslå, hvordan nye teknologier og distributionsfunktioner kan indføres med henblik på at forbedre rejseoplevelsen for disse virksomheders fælles kunder og rejsende.

”Det er vigtigt for os at sikre, at vores branche er i konstant udvikling, og at der bruges nye teknologier til at forbedre kundeoplevelsen. Til det formål er denne aftale en hjælp,” siger Rose Stratford, chef for Global Supplier Relations hos BCD Travel og som tilføjer: ”Aftalen omfatter muligheden for at vælge mellem flere konkurrerende tilbud og for at indhente vigtige data, som er nødvendige for at beskytte rejsende under deres rejse. Vi glæder os over British Airways og Iberias vilje til at samarbejde med BCD Travel om at nå en aftale.”

”Vi er glade for denne aftale med BCD Travel,” siger Stephen Humphreys, global salgsdirektør hos British Airways, og tilføjer: ”BCD Travel har påtaget sig en stærk forpligtelse, og vi ser frem til at samarbejde med dem og deres teknologipartnere om at udvikle planer og levere bedre oplevelser til kunderne.”

Hollandske BCD Group blev grundlagt i 1975 og har i dag over 13.000 medarbejdere i mere end 100 lande med en samlet omsætning på 25,4 milliarder dollars.

Relaterede historier
IT-nedbrud dyrt for British Airways

Mr. BA stopper

Kursdyk for British Airways og IAG

x

Læs Også

Rekordår for London Gatwick

London Gatwick kom ud af 2017 efter sin travleste december nogensinde, da 3,2 millioner passagerer benyttede lufthavnen, hvilket var en stigning på 1,5 procent i forhold til december 2916.

Officielt: Airbus lufter stop for A380

Airbus har svært ved at sælge dobbeltdækkerflyet. Nu antyder topdirektør, at produktionen måske indstilles.

Ny passagerrekord i München

Tysklands næststørste lufthavn rundede sidste år 44,6 millioner passagerer.

Alsie Express får seat-only til udlandet

Det danske flyselskab vil i sommersæsonen sælge billetter til sydeuropæisk land – og får ny indenrigsrute.

AirBaltic lander ny passagerrekord

Det lettiske flyselskab airBaltic havde sidste år fremgang i passagertallet på 22 procent.

Sælger stumperne fra airberlin

Tysk auktionshus har online-auktion med alt fra flysæder, kabinetrolleyer til biler fra det krakkede flyselskab