Bella Center klar til Lego-udstilling

bella sky hotel lego modelTURISME: Når LEGO World 18.-21. februar finder sted i Bella Center Copenhagen, vil både store og små bruge Bella Centers Wayfinder-app til at finde rundt på verdens sjoveste byggeplads.

Forældre kan trygt lade sine børn udforske byggepladsen velvidende, at de ikke bliver væk blandt de 36 legeområder. Med app’en på børnenes telefon sikrer forældrene at de små altid kan finde tilbage til det aftalte mødested.

Bella Center viser som første messe- og kongrescenter i Danmark sine gæster vejen på en helt ny måde. Med sin nye app og digitale indendørs navigation fra nordjyske MapsPeople kan gæster ved hjælp af indendørs positionering få rutevejledning mellem de mange aktiviteter og søge efter interessepunkter.

Løsningen er bygget med Google Maps, hvilket tillader gæsterne at få en rutevejledning fra deres hjem til den nærmeste indgang i Bella Center og videre til en specifik stand eller møderum.

Man vil som besøgende kunne danne sig et overblik over de mange stande og nemt navigere rundt iblandt dem. For hver messe bliver den digitale kortløsning således opdateret til at passe messeplanen. Det sikrer, at gæsterne altid kan finde den stand, de leder efter.

Koncerndirektør for BC Hospitality Group, Allan L. Agerholm, siger: ”Vi skal give vores gæster den bedste oplevelse og gøre det let for dem at finde rundt i vores messe- og kongrescenter.”

Mere info på legoworld.dk