Fra oktober bliver det tidligere hjemmebanehotel for det danske fodboldlandshold, Hotel Marina i Vedbæk nord for København, en del af Best Western. Foto via Core Hospitality.

Best Western får endnu et hotel i Danmark

Hotel Marina i Vedbæk nord for København bliver i oktober en del af Best Westerns danske hotelportefølje. Kæden har netop fået sit varemærke på et hotel ved Københavns Lufthavn.

Hotel Marina, der er mest er kendt for sin fortid som hotel for det danske fodboldlandshold, når det skulle spille i Parken, kommer ind under Best Western-varemærket Sure Hotel Collection by Best Western.

Selve driften af Hotel Marina ligger hos Core Hospitality, et dansk hoteldriftsselskab, der i Danmark foreløbig også har Hotel Dan ved Københavns Lufthavn og det nyåbnede Moxy (Marriott) hotel i Københavns Sydhavn. I sidste uge meddelte Core Hospitality, et datterselskab under Zleep Hotels, at Best Western også skal have sit navn på Hotel Dan ved lufthavnen.

Hotel Marina med 126 værelser ud til Strandvejen og overfor Vedbæk Havn med udsigt over Øresund skal have nyt liv med blandt andet større international synlighed.

For at styrke hotellets position på markedet vil Core Hospitality nu i samarbejde med Best Western markedsføre hotellet.

”Hotel Marina har en unik, velkendt historie og placering. Best Western har en stærkt global distribution og et kendt hotel-loyalitetsprogram. Jeg er overbevist om, at vi i fællesskab kan gøre hotellet til et oplagt valg for det stigende antal rejsende i Nordsjælland,” siger Søren Nystrøm, landechef for Best Western i Danmark.

Skal igen blive del af lokallivet
Operatøren af Hotel Marina, Core Hospitality, ønsker at hotellet igen skal blive en stor del af lokallivet.

”Vi har talt med rigtig mange andre lokale virksomheder og lokale borgere. De er alle sammen meget positive og glæder sig over ændringerne, vi planlægger for hotellet. Vi vil være en del af lokallivet igen og blive et mødested for hele Vedbæk-området,” siger Manuela Iorga, direktør på Hotel Marina.

Hotel Marina har historisk været flere skandinaviske brands igennem, blandt andet som et First Hotel.

Core Hospitality, der nu har drevet Marina i halvandet år, vurderer dog, at tilføjelsen af et globalt brand som Best Western vil have større succes.

Relaterede artikler:

Hotel ved Københavns Lufthavn skifter varemærke

Direktørskifte på kendt dansk hotel

Best Western får nyt varemærke med 300 hoteller