Best Western Hotel Herman Bang i Frederikshavn er et af hotelkædens 17 medlemmer i Danmark. Foto: Best Western.

Best Western flytter ind hos Horesta

Hotelerhvervets arbejdsgiver- og brancheorganisation, Horesta, får næste år endnu en ny logerende i sit hovedkvarter, der er ved at blive til et ”Turismens Hus.”

Hotelkæden Best Western, der i øjeblikket i Danmark har 17 hoteller med over 1.500 værelser som medlem, flytter i starten af det nye år ind i Horestas domicil på Vodroffsvej på Frederiksberg.

Tidligere i år blev også Danhostel ny logerende i Horesta-bygningen. Horesta er arbejdsgiver- og brancheorganisation for knapt 2.000 virksomheder fra hele branchen af hoteller, restauranter og turismevirksomheder med en samlet årlig lønsum på 8,2 milliarder kroner.

Søren Nystrøm, country manager i Danmark og Norge, siger i pressemeddelelse fra Horeta:

”Best Western og vores medlemshoteller engagerer sig i hotelbranchen og dens udfordringer. Det gælder både i landets regioner og fra vores kontor i København. Ofte sker det i samarbejde med Horesta. Derfor er det naturligt for os at rykke vores kontor ind hos Horesta og dermed være tæt på nogle af de branchekolleger, vi alligevel har et løbende samarbejde med.”

Allerede mange fra turismebranchen hos Horesta
Horestas administrerende direktør, Katia K. Østergaard, ser frem til at byde Best Western velkommen i huset, hvor også Danhostel flyttede ind tidligere i år.

”Vi glæder os til at Best Western flytter ind og at vi dermed bliver flere medarbejdere under samme tag, som alle arbejder for at fremme og styrke væksten i dansk turisme,” siger Katia K. Østergaard og fortsætter:

”Horesta huser allerede Danmarks Rejsebureau Forening, Foreningen af Forlystelsesparker i Danmark, Danhostel, DAB (Dansk Automatbrancheforening der organiserer virksomheder, der driver spillehaller og udlejer spillemaskiner, red), Danske Sommerhusudlejere, Bocuse d’Or og Green Key. Vi ser Best Westerns indflytning som endnu en understregning af visionen om at samle aktørerne i dansk turisme i ”Turismens Hus.”

Når Best Western er flyttet ind, vil Horestas domicil på Frederiksberg rumme næsten 60 medarbejdere.

Relaterede artikler:

Turismens Hus får ny brancheorganisation

Rekord mange til Horestas årsdag

Horesta-formand til tops i europæisk hotelorganisation