Hallo Hostel i Aarhus er fra 1. februar nyeste medlem af Danhostel.

Turismens Hus får ny brancheorganisation

Endnu en kendt aktør i den danske rejsebranche rykker ind i Turismens Hus på Frederiksberg, der i forvejen huser blandt andre Horesta og Danmarks Rejsebureau Forening.

Fra 1. maj skifter vandrerhjemmenes organisation i Danmark, Danhostel, domicil og flytter ind i Horestas hovedkvarter på Frederiksberg, der i forvejen huser en række aktører i den danske rejsebranche.

Danhostel organiserer knap 70 danske hostels, mens Horesta er erhvervsorganisation for knap 2.000 medlemmer, primært hoteller, restauranter, attraktioner, kantine- og rengøringsvirksomheder.

Ole Andersen, direktør i Danhostel, siger: ”Vi glæder os til at flytte ind i egne lokaler hos Horesta. Samarbejde og synergi er grundlæggende for begge vores organisationer. Derfor er det et rigtig godt match. Vi arbejder i forvejen tæt med Horesta på en lang række områder. Vi opnår også en masse synergi ved at dele fælles kompetencer, faciliteter og ydelser. Og frem for alt er det vigtigt for en mindre organisation som vores, at blive del af et større miljø, hvor vi fagligt og socialt kan udvikle os sammen med vores nye samboere.”

Samling af dansk turisme i Turismens Hus
Horestas administrerende direktør, Katia K. Østergaard, byder Danhostel velkommen:

”Med samlingen af Danmarks Rejsebureau Forening, sekretariaterne for Foreningen af Forlystelsesparker i Danmark, DAB, Danske Sommerhusudlejere, Bocuse d’Or, Green Key og nu altså også Danhostel, ser vi det som endnu et skridt på vejen mod samling af dansk turisme i Turismens Hus. Vi glæder os til at blive endnu flere kolleger, som under samme tag arbejder i fælles retning for at fremme virksomhedernes interesser inden for turisme og oplevelsesindustrien.”

Med Danhostel inden for dørene i Turismens Hus vil Horestas domicil i alt rumme godt 50 medarbejdere.

Relaterede artikler:

Danske hoteller fastholder pres mod Airbnb

Danhostel øger i Aarhus

Høje skatter og afgifter hæmmer turismen