Avis Budget Biludlejning har til udgangen af april tilbud hvor der optjenes 14 gange flere eurobonus-point til SAS end normalt.

Bonusfreaks lejer bil for få at billige point hos SAS

Til udgangen af april kan der hos Avis optjenes 14 gange flere EuroBonus-point end normalt til brug hos SAS . Det kan dermed betale sig at leje en bil uden af benytte den.

Har man brug for at få tanket sin SAS EuroBonus-konto op, så er der i øjeblikket en god mulighed hos AVIS. En igangværende kampagne kan nemlige sikre billige point til kontoen i forhold til at skulle købe ekstra point hos SAS.

Normalt giver det i SAS EuroBonus-programmet 500 bonuspoint i Danmark at leje en bil type C, for eksempel en VW Golf, og opefter hos Avis Biludlejning over en weekend, hvilket svarer til tre dage. Men som led i en særlig kampagne med Avis og SAS giver lejen af en type C frem til udgangen af næste måned 14 gange så mange Eurobonuspoint til brug hos SAS, nemlig 7.000 point.

”Jeg har ikke hørt om det i Danmark, men i Sverige har vi hørt, at nærmest bonusfikserede indsamlere af bonuspoint lejer en type C for weekenden, og så nærmest bare har bilen holdende hjemme på fortovet inden de aflevere den igen søndag aften. Dermed har de tjent de 7.000 point, som næsten kan omveksles til en indenrigsbillet. Vores tilbud er billigere end hvis kunden for eksempel skulle købe sine manglende eurobonuspoint hos SAS til et bestemt formål,” siger kommerciel direktør i Skandinavien for Avis Budget Group, Lars Dissing, til STANDBY.dk

Kan give gratis indenrigsbillet
Ved at bruge det aktuelle tilbud fra Avis får kunden sine 7.000 point ved at leje en gruppe C-bil – dermed kan kunden i et tænkt eksempel i weekenden med billejen køre fra København til Jylland for at besøge venner og familie; og med de optjente ekstra eurobonuspoint flyve fra København til det jyske, når SAS for eksempel har kampagnepriser.

”Der er i hvert fald rigtig mange der bruger dette gode tilbud for at optjene en masse ekstra EuroBonus-point, enten for bare at tanke en masse ekstra point eller fordi de måske mangler nogle ekstra point inden en bestemt dato. Dette er i hvert fald en nem måde at tjene ekstra eurobonuspoint på til brug hos eller via SAS,” siger Lars Dissing og fortsætter:

”Vi hos Avis Budget er med i tilbuddet af flere årsager. Dels er SAS en rigtig stor og vigtig partner for os her i Skandinavien – dels vil vi gerne give mulighed for at vise eksisterende som nye kunder fordelene ved at leje bil hos os. Så det er et tilbud til vores fælles kunder hos SAS og Avis. Vi har for eksempel også gode tilbud på Avis-biler, hvis man flyver til USA med SAS. Ved at være medlem af vores Preferred-bonusprogram hos Avis og man har bestilt bilen på forhånd, så holder den klar i ankomstlufthavnen. Kunderne kan dermed forbinde vores to varemærker, SAS og Avis, med noget godt og positivt.”

50.000 medlemmer i Danmark
Avis’ bonusprogram Preferred har over 50.000 medlemmer alene i Danmark, Der kan i øvrigt også som led i kampagnen mellem Avis og SAS optjenes 3.000 eurobonus-point på leje af en bil i en lavere kategori end C.

I slutningen af denne måned forventer Avis Biludlejning i Danmark at være klar med endnu et unikt tilbud til sine kunder, siger Lars Dissing.

Relaterede artikler:

Kendt rejsebrancheprofil får nyt topjob

SAS kigger på nye langruter

25 år med SAS EuroBonus