Borgmester tror ikke på Marina som plejehjem

HOTELLER: Det kendte hotel i Vedbæk nord for København bliver ikke, som nogle har foreslået, kommunalt plejehjem,” siger borgmester Jens Ive (V).

”Det kunne være en god idé med Hotel Marina som plejehjem. Men jeg tror, man skal tænke på, hvem der ejer hotellet, og hvad de har tænkt sig at sælge for,” siger borgmester Jens Ive i Rudersdal Kommune til Frederiksborg Amts Avis.

Det ville være en god idé, hvis man kunne lave et privat ældrecenter. Men et kommunalt hænger ikke økonomisk sammen,” fortsætter Jens Ive.

First Hotel har opsagt kontrakten og opsagt personalet, og endnu er det ikke kommet frem, hvad ejerne vil gøre ved bygningen ved Vedbæk Havn og Øresund.

Ejeren af hotellet, Lars Christiansen har endnu ikke, meddelt, hvad der skal ske.

x

Læs Også

Dansk hotelkæde åbner næste år ved Stockholm

Kontorbygning konverteres til hotel med 152 værelser. Dansk hotelkæde har store vækstplaner.

Vil øge fra ni til 20 hoteller i 2020

Zleep Hotels forventer at øge fra de nuværende 870 værelser til 1.880 i 2019, og året efter skal målet på 20 hoteller i drift være indenfor rækkevidde.

Massakre får hoteller til at skifte politik

Efter massakren i Las Vegas har flere amerikanske hoteller ændret teksten på skiltet "Vil Ikke forstyrres.” Også danske hoteller er opmærksomme på problematikken.

Gratis adgang til 7.000 aviser og magasiner

Comwell Hotels tilbyder nu sine gæster fri onlineadgang til mere end 7.000 aviser og magasiner via PressReader under deres ophold og 24 timer efter besøget - helt uden beregning.

Nye værter på Sandkaas Badehotel

Ejerne af Sandkaas Badehotel, Helen og Philip Marker, har skrevet kontrakt med to erfarne bornholmere om at overtage værtsrollen på Sandkaas Badehotel fra og med sæson 2018.

Millennials blærer sig med hotelvalg

TURISME: Når generationen af Millennials rejser på ferie, står blær og pral på sociale medier højt på dagsordenen, viser undersøgelse fra Hotels.com.