Borgmester tror ikke på Marina som plejehjem

HOTELLER: Det kendte hotel i Vedbæk nord for København bliver ikke, som nogle har foreslået, kommunalt plejehjem,” siger borgmester Jens Ive (V).

”Det kunne være en god idé med Hotel Marina som plejehjem. Men jeg tror, man skal tænke på, hvem der ejer hotellet, og hvad de har tænkt sig at sælge for,” siger borgmester Jens Ive i Rudersdal Kommune til Frederiksborg Amts Avis.

Det ville være en god idé, hvis man kunne lave et privat ældrecenter. Men et kommunalt hænger ikke økonomisk sammen,” fortsætter Jens Ive.

First Hotel har opsagt kontrakten og opsagt personalet, og endnu er det ikke kommet frem, hvad ejerne vil gøre ved bygningen ved Vedbæk Havn og Øresund.

Ejeren af hotellet, Lars Christiansen har endnu ikke, meddelt, hvad der skal ske.

x

Læs Også

Direktørskifte på Københavns nye luksushotel

Blot et halvt år efter åbningen skifter det eksklusive Hotel Sanders, ejet af den tidligere danske balletstjerne Alexander Kølpin, direktør.

Rekordoverskud hos CabInn på 93 millioner kroner

Danmarks største kæde af lavprishoteller landede sidste år sit hidtil største overskud. I Ørestad bygger kæden yderligere 800 værelser – og næste år åbner CabInn det største hotel i Danmark med 1.220 værelser.

Klar med Danmarks første kemikaliefrie hotel

Næste måned åbner Brøchner Hotels sit første femstjernede hotel. Det får 31 værelser og suiter og bliver ifølge hotelkæden landets første, hvor der ikke bruges kemikalier i rengøringen.

Ny koncerndirektør i Københavns største hotelgruppe

Arp-Hansen Hotel Group stopper samarbejdet med sin koncerndirektør for drift de seneste 10 år – hun afløses af den nuværende direktør for et kædens 12 hoteller.

Politisk forlig om Airbnb i Danmark

Der er tirsdag indgået politisk forlig på Christiansborg om Airbnb. Aftalen betyder blandt andet et loft på 70 dage som maksimum for, hvor mange dage om året en privat bolig i Danmark kan udlejes via Airbnb.

Ishockey-VM er også en fest for danske hoteller

I aften spiller Danmark knald eller fald-kampen mod Letland om adgang til kvartfinalen. VM-slutrunden vil blandt andet betyde cirka 55.000 hotelovernatninger i København og ved Herning.