Brussels Airlines øger europæisk rutenet

brusselsStarter sommersæsonen med en række nye destinationer, flere fly og investeringer i forbedret service.

Brussels Airlines CEO Bernard Gustin har fremlagt selskabets nye kommercielle strategi. Gennem de seneste måneder har man arbejdet hårdt på en forbedret produktivitet og har reduceret omkostningerne med 10%. Samtidig er der investeret stort i bedre service og øget passagerkomfort, hvilket har medvirket til et stigende passagertal, øget tilfredshed og forbedret profitabilitet.

Det har gjort det muligt for flyselskabet at investere i en udvidelse af rutenettet med flere nye ruter og en udvidelse af flyflåden med to Airbus A319.

I alt er det blevet til ni nye sommerruter og to helårsruter – den største ruteudvidelse i selskabets historie. Sommerruterne går til Ajaccio, Athen, Bari, Bastia, Cagliari, Figari, Malta, Montpellier og Sevilla, mens de nye helårsruter går til Krakow og Warszawa. Hertil kommer flere frekvenser til Firenze, Palermo, Marseille, Catania og Madrid.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.