Brussels Airlines øger europæisk rutenet

brusselsStarter sommersæsonen med en række nye destinationer, flere fly og investeringer i forbedret service.

Brussels Airlines CEO Bernard Gustin har fremlagt selskabets nye kommercielle strategi. Gennem de seneste måneder har man arbejdet hårdt på en forbedret produktivitet og har reduceret omkostningerne med 10%. Samtidig er der investeret stort i bedre service og øget passagerkomfort, hvilket har medvirket til et stigende passagertal, øget tilfredshed og forbedret profitabilitet.

Det har gjort det muligt for flyselskabet at investere i en udvidelse af rutenettet med flere nye ruter og en udvidelse af flyflåden med to Airbus A319.

I alt er det blevet til ni nye sommerruter og to helårsruter – den største ruteudvidelse i selskabets historie. Sommerruterne går til Ajaccio, Athen, Bari, Bastia, Cagliari, Figari, Malta, Montpellier og Sevilla, mens de nye helårsruter går til Krakow og Warszawa. Hertil kommer flere frekvenser til Firenze, Palermo, Marseille, Catania og Madrid.

x

Læs Også

Atter flyvninger til Bali

TURISME: Efter to dages lukning på grund af truende vulkanudbrud blev flytrafikken i går genoptaget. Skønsmæssigt 20.000 danskerne besøger årligt den indonesiske ø, blandt andet som led i asiatisk rundrejse.

Stand By i Norge skriver

Forsinkelser i norske lufthavne – ITG sælges i stumper – Trollstigen åbnes i dag – Ejer hele Beistostølen – Ryanair fik solidt overskud – USA indbringer Airbus for WTO – 11. september effekten aftager – slut med visumpligt til Vietnam.

Åbner postkontor på vulkan

Mens postkontorer i resten af verden nedlægges på stribe, har ø-gruppen Vanuatu gjort det modsatte.

HORESTA stifter ”nattelivsforening”

Organisationen vil gøre det mere trygt at gå i byen, og sikre bedre vilkår for beværtninger med natbevilling.

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Ryanair vil også forhandle med kabinepersonale

Lavprisselskabet har efter anerkendelsen af pilotfagforeningerne nu også valgt at anerkende kabinepersonalets faglige sammenslutninger.