Brussels Airlines øger europæisk rutenet

brusselsStarter sommersæsonen med en række nye destinationer, flere fly og investeringer i forbedret service.

Brussels Airlines CEO Bernard Gustin har fremlagt selskabets nye kommercielle strategi. Gennem de seneste måneder har man arbejdet hårdt på en forbedret produktivitet og har reduceret omkostningerne med 10%. Samtidig er der investeret stort i bedre service og øget passagerkomfort, hvilket har medvirket til et stigende passagertal, øget tilfredshed og forbedret profitabilitet.

Det har gjort det muligt for flyselskabet at investere i en udvidelse af rutenettet med flere nye ruter og en udvidelse af flyflåden med to Airbus A319.

I alt er det blevet til ni nye sommerruter og to helårsruter – den største ruteudvidelse i selskabets historie. Sommerruterne går til Ajaccio, Athen, Bari, Bastia, Cagliari, Figari, Malta, Montpellier og Sevilla, mens de nye helårsruter går til Krakow og Warszawa. Hertil kommer flere frekvenser til Firenze, Palermo, Marseille, Catania og Madrid.

x

Læs Også

Schæffergården en del af Best Western

Velrenommerede Schæffergården Hotel & Konferencecenter i Gentofte bliver 2. januar 2018 medlem af Best Western Hotels & Resorts. Hotellet bliver en del af et af kædens nye varemærker; Sure Hotel by Best Western.

Politiet tager 20 spritbilister hver dag

Sidste år sigtede politiet 7.203 personer for spritkørsel, viser tal fra Rigspolitiet. I julefrokostsæsonen sætter politiet ind med ekstra kontrol. Rådet for Sikker Trafik og TrygFonden opfordrer til at lade bilen stå

Ny ledelse for RCL Cruises i Norden

Julie Ødegaard er udpeget som midlertidig General Manager Nordic for Royal Caribbean International Ltd (RCL). Hun får ansvaret for Royal Caribbean International, Celebrity Cruises og Azamara Club Cruises i Norden.

Konkurs i airberlin koster Rejsegarantifond millionbeløb

LUFTFART: Flere hundrede danske passagerer vil få dækket deres udgifter til ubrugelige flybilletter med airberlin - minus selvrisikoen på 1.000 kroner.

Konkurrencemyndigheder undersøger Lufthansa

LUFTFART: De tyske anti-kartelmyndigheder har bedt Lufthansa om forklaring på stigende priser på tysk indenrigs efter airberlin gik konkurs. Lufthansa vil gerne udbyde 1.000 ekstra flyvninger om måneden.

Lufthansa pumper 700.000 ekstra sæder ud på tysk indenrigs

LUFTFART: I kølvandet på airberlins konkurs mangler der skønsmæssigt over 50.000 månedlige flysæder på de tyske indenrigsflyvninger. Lufthansa-selskab alligevel ikke til København.