Brussels Airlines præsenterer Magritte-fly

brussels magritteFlyselskabet har lavet et flyvende kunststykke som hyldest til den berømte belgiske kunstner René Magritte. Det følger efter det meget omtalte Tintin-fly, som selskabet præsenterede sidste år.

Flyet med navnet ’Magritte’ er en Airbus A320 er et 37 meter langt maleri, der er lavet i samarbejde med Foundation Magritte, der står for pasningen af Magrittes værker.

Udvendigt vises to af kunstnerens malerier, La Clairvoyance (1936) og Le Retour (1940). Indvendigt er flyet ligeledes dekoreret med fugle og skyer fra Le Retour og dele fra La Belle-Société (1965-66), som viser det berømte emne ’manden med bowlerhatten’.

Det nymalede kunst-fly tog på jomfru-tur til Madrid, hvor alle passagerer modtog en gaveæske af den fine Neuhaus Magritte chokolade.

 

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.