NG Travel Group starter Asien Eksperten

I forvejen driver NG Travel Group rejseselskaberne USA Tours, Australia Tours og African Spirit. I første omgang fokuseres på destinationerne Thailand, Bali, Vietnam og Malaysia.

Med i selskabets program er desuden destinationer som Borneo, Cambodia og Myanmar og en række asiatiske storbyer: ”Asien har et endnu større potentiale end USA, hvor vi allerede har succes. Flere danskere rejser østover i disse år og vi kan mærke, at vores forretningsfilosofi, hvor alt det praktiske er håndteret inden afrejse, men vores gæster ellers lades i fred, er et godt match til danskerne anno 2017”, siger Alexander Søderberg, direktør i NG Travel Group.

Asien Eksperten står for badeferier, familieferier, romantiske rejser, rundrejser og natur-oplevelser. Hertil er der rejseforslag, som integrerer storbydage, så stille strandliv kan kombineres med sydende metropoler. Faktisk kan Asien-ferien skrues sammen, som gæsten ønsker det.

”Vigtige kodeord er, at alt det, gæsten ikke selv gider at bøvle med, skal være på plads inden take off. Vi samarbejder tæt med lokale agenter, så vi nyder godt af den lokale ekspertise. Danskerne er rejsevante og gode til engelsk og ønsker derfor ikke den del anderledes. Det gør også, at vi kan fastholde et lavt og meget konkurrencedygtigt prisniveau”, siger Alexander Søderberg, der forventer at sende omkring 1.500 danskere til Asien i 2018.

Salget af USA-rejser 70% over 2016

Hvedebrødsdage down under

African Spirit lancerer 12 safarirejser